Documente contractuale

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? Aici găsești toate aceste informații.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Persoane fizice

În această secțiune poți consulta Condițiile Generale Bancare, Dobânzile practicate pentru produsele de economisire și Taxele și Comisioanele Patria Bank aplicabile persoanelor fizice.

Condiții Generale Bancare

Taxe și comisioane

Documente de informare cu privire la comisioane

Produse de economisire

Alte informații utile

În conformitate cu Legea 209/2019 privind serviciile de plată și pentru modificarea unor acte normative, pentru o mai bună informare a Dumneavostră cu privire la drepturile pe care le aveți atunci când efectuați plăți în Europa, vă punem la dispoziție prospectul Comisiei Europene pe această temă în format PDF și în format audio.

Arhivă documente utile

Persoane juridice

În această secțiune poți consulta Condițiile Generale Bancare, Dobânzile practicate pentru produsele de economisire și Taxele și Comisioanele Patria Bank aplicabile persoanelor juridice și profesiilor liberale.

IMPORTANT!

(13.12.2019) Intrarea în vigoare a reglementărilor europene cu privire la conturilor curente, utilizarea acestora și respectiv comisionarea aplicabilă, aduce modificări și în relația noastră contractuală. Mai precis, ne referim la aplicarea prevederilor Directivei Europene privind conturile de plăți (cunoscute ca PSD 2 și implementată în legislația din România prin Legea 209/2019) și respectiv a Regulamentului European 518/2019 în a cărui sferă de cuprindere intră comisioanarea operațiunilor transfrontaliere în cadrul UE.

Citește notificarea aici

Condiții Generale

Taxe și comisioane

Produse de economisire

Alte informații și documente utile

Arhivă documente utile

Formulare utile

Pentru a minimiza timpul petrecut în agențiile Patria, completează înainte de a porni spre unitate, documentele de care ai nevoie. 

Din această pagină poți descărca diferite fișiere necesare în relația cu agențiile teritoriale.

Ordin de plată în lei

Ordin de plată în valută

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online