Conformitate

În această secțiune vei găsi detalii privind participația la FGDB, politicile FATCA, lista țărilor pe care le considerăm cu risc și cu care nu operăm tranzacții, precum și alte informații utile.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

FGDB

Patria Bank S.A. este o instituție de credit participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, în limita plafonului maxim comunicat de acesta (100.000 de euro).

Mai multe detalii

Informare FATCA

FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) este acronimul legii din S.U.A. denumită „Legea conformității fiscale a conturilor străine”, care impune raportarea de către instituțiile financiare străine (înregistrate într-o altă țară decât S.U.A.) a clienților S.U.A., inclusiv a celor care trăiesc în afara granițelor S.U.A., către Autoritățile fiscale americane (IRS – Internal Revenue Service).

Mai multe detalii

Lista țărilor cu risc

Din motive ce țin de sancțiuni aplicate de UE, SUA sau alte organizații internaționale, Patria Bank S.A. nu efectuează tranzacții cu o serie de țări recunoscute ca fiind purtătoare de risc de spălare a banilor și de finanțare a terorismului.

Mai multe detalii

KYC/AML

Din această pagină vei putea descărca o serie de chestionare precum: chestionarul Wolfsberg privind spălarea banilor, declarația FATCA Patria Bank, Formularul W 8BEN E al Patria Bank și certificatul US Patriot.

Mai multe detalii
Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online