Cont curent Apia

Mai multe detalii
Cont Apia

Fii pregătit pentru subvenția APIA și încaseaz-o atunci când ai nevoie prin contul APIA.

Cont curent

Deschide rapid un cont Patria pentru afacerea ta și ai tranzacții cu 50% reduse de oriunde ai fi dacă îți activezi serviciul de internet banking Patria Online.

Credit Invest EU

Suntem prima bancă din România care oferă creditul Invest EU pentru afaceri mici, indiferent de obiectul de activitate (producție, servicii, turism și alimentație, agro etc.).

Linie de credit

Ai nevoie de bani pentru achiziția de semințe, pesticide, îngrășăminte, motorină sau pentru alte nevoi curente ale fermei tale? Alege linia de credit Patria Agro și îți creezi o rezervă de bani la îndemână pentru cheltuielile zilnice prevăzute sau neprevăzute.

Agro: finanțare agricultură Agro: finanțare agricultură

Cum putem să susținem afacerea ta în agricultură? Tu ai viziunea, noi te ajutăm să o dezvolți cu linii credit agricol și depozite bancare agricole avantajoase. Soluții de finanțare agricultură adaptate afacerii tale!

Credit Apia

Ferma ta are ritmul ei, cu nevoi ce trebuie acoperite imediat, nu mai târziu! Finanțează simplu și rapid chiar și până la 160% din adeverința APIA și susține-i activitatea prin creditul APIA sau APIA BISS. 

Credit pentru investiții

Vrei să îți extinzi ferma și să cumperi noi utilaje? Îți dăm o mână de ajutor prin „Creditul pentru Investiții Agro”, cu finanțare de până la 100% din achiziția de utilaje (inclusiv a TVA-ului)!

Achiziție terenuri agricole

Ai găsit un teren agricol care crezi că te poate ajută să-ți dezvolți ferma? Prin Creditul pentru Achiziție Teren Agricol poți obține până la 100% finanțare din costul terenului. 

Utile

Blog

Blogul Patria Bank