Agro: finanțare agricultură

Cum putem să susținem afacerea ta în agricultură? Tu ai viziunea, noi te ajutăm să o dezvolți cu linii credit agricol și depozite bancare agricole avantajoase. Soluții de finanțare agricultură adaptate afacerii tale!

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Cum putem să susținem afacerea ta în agricultură?

Îți punem la dispoziţie experiența noastră de peste 9 ani în domeniul finanţării agriculturii cu acoperire vastă: cereale, cartofi, sfeclă de zahăr, pomicultură, legumicultură şi zootehnie.

Credite agricole

Patria Bank te ajută să-ți dezvolți afacerea, cu linii de credite agricole rapide și ușor de accesat. Fie că ai nevoie de un credit agricol pentru achiziția unui teren, pentru achiziția de combine și tractoare sau semințe ori dezvoltarea fermei, soluțiile bancare Patria sunt adaptate nevoilor tale.

Mai multe detalii

Depozite

Obține extra profit și reducere la credite viitoare cu ajutorul instrumentelor de economisire Patria.

Mai multe detalii

Fonduri Europene

Ai în derulare un proiect pentru o afacere în domeniul agricol care are nevoie de finanțare? Te ajutăm să-ți realizezi planurile cu soluții financiare europene. Creditul Punte pentru Fonduri Europene se acordă pe termen mediu, pentru pentru dezvolatrea unei afaceri în domeniul agricol. Scopul acestui credit este să vă ofere banii necesari pentru afacere, până când veți primi sumele nerambursabile de la autorități.

Mai multe detalii

AgroTrends

Patria Bank în parteneriat cu Agro Trends îți aduc ultimele noutăți și tendințe din legumicultură.
Alege să fii informat. Obține cel mai proaspăt studiu privind cultura cartofilor în România.

Mai multe detalii
Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online