Actualizarea datelor personale

NOU! Acum poți actualiza partial datele tale de contact și actul de identitate direct on-line! E simplu și la îndemână, oricând intervine o schimbare în datele tale.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Îți aducem la cunoștință faptul că PATRIA BANK SA desfășoară în prezent o campanie de actualizare și completare a informațiilor și documentelor referitoare la identificarea clienților săi, în conformitate cu prevederile Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Precizăm că acest demers este o obligație legală ce revine tuturor băncilor în aplicarea actului normativ menționate.

În acest sens, te invităm la unitățile Patria Bank S.A. la care ai deschise conturile, în vederea actualizării documentelor, datelor și informațiilor de identificare. Îți mulțumim pentru înțelegere, asigurându-te de întregul nostru suport în continuarea unei relații de bună colaborare.

Mai multe despre aspectele legale privind actualizarea datelor persoanelor fizice și persoane juridice

În conformitate cu prevederile Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, suntem obligați să realizăm periodic actualizarea datelor de identificare ale tuturor clienților.

Importanță

De ce este importantă actualizarea datelor?

  • Actualizarea datelor este o obligatie contractuala (din Conditiile Generale Bancare) si legala (conform Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normativeCu datele actualizate putem să intrăm în legătură mult mai rapid
  • Pentru a efectua în continuare operațiuni bancare simplu și rapid 
  • Pentru a-ți oferi accesul simplu și rapid la produsele pe care le aveți la Patria Bank

Necesitate

Ce se întâmplă dacă nu actualizați datele?

În situația în care, nu vă prezentați la unul din sediile noastre pentru actualizarea datelor Banca are dreptul sa va blocheze accesul la conturi sau sa inchida relatia de afaceri cu dumneavoastra. Dorim să evităm această situație mai puțin plăcută, astfel încât vă invităm cât de curând în cea mai apropiată unitate Patria Bank

NOU!Actualizare online persoane fizice, pentru datele din actul de identitate

Pentru a facilita procesul de actualizare, doar în ceea ce privește actualizarea actului de identitate, am pregatit un modul special de actualizare on-line.

IMPORTANT! Actualizarea completă, conform cerințelor legale, se realizează doar prin prezentarea intr-o unitate Patria Bank.

Pentru a modifica, on-line, datele tale personale din actul de identitate, te rugăm să accesezi, în completă siguranță, pagina dedicată, dând click pe butonul de mai jos. E simplu și la îndemană, în 4 pași rapizi:

1. Introduci CNP-ul și numărul de telefon mobil stabilit în comunicarea cu Patria Bank. Introducerea acestor informații este obligatorie în vederea folosirii modulului on-line de actualizare date. Accepți termenii de folosire a serviciului, disponibili și aici - vezi Termeni și condiții privind prelucrarea datelor personale în cadrul serviciului de actualizare date on-line Patria Bank

2. Îți trimitem un cod de verificare prin SMS, cod pe care îl vei valida în interfața modulului de actualizare.

3. Ulterior vei introduce adresa de e-mail, numărul nou de telefon mobil (dacă este cazul) și vei încărca o imagine a actului de identitate. Imaginea încărcată trebuie să fie în format: .JPG, .PNG, .GIF, .TIF sau .TIFF și să aibă o dimensiune de maxim 3 MB.

4. După finalizarea actualizării datelor vei primi un mesaj online și un SMS de confirmare. Totodată, în perioada urmatoare, colegii noștri de la Departamentul Relații Clienți te vor suna pentru validare.

Vezi chiar acum cât de simplu este:

 Actualizează, acum, datele tale personale

Îți recomandăm să folosești un laptop sau un sistem desktop pentru actualizarea datelor. Deși aplicația este optimizată pentru dispozitive mobile, unele terminale pot întâmpina probleme legate, în principal, de dimensiunea copiei actului de identitate.

Dacă ai orice fel de întrebări legate de noul serviciu, te invităm să ne contactezi sau să ne vizitezi în cea mai apropiată unitate Patria Bank.