Actualizarea datelor personale

Actualizarea datelor personale ale clienților băncilor este o obligație stabilită prin lege de Parlament, conform directivelor Uniunii Europene, pentru combaterea spălării banilor și  finanțării terorismului, în lipsa căreia băncile nu pot să deschidă conturi, să inițieze ori să continue relația de afaceri sau să efectueze tranzacții.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Actualizarea datelor personale

Îți aducem la cunoștință faptul că PATRIA BANK SA desfășoară în prezent o campanie de actualizare și completare a informațiilor și documentelor referitoare la identificarea clienților săi, în conformitate cu prevederile Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Precizăm că acest demers este o obligație legală ce revine tuturor băncilor în aplicarea actului normativ menționate.

În acest sens, te invităm în unitățile Patria Bank S.A. la care ai deschise conturile, în vederea actualizării datelor, documentelor și informațiilor de identificare.

Dacă ești client persoană fizică, poți să realizezi actualizarea datelor personale și online, fără drumuri la bancă. Pentru mai multe detalii accesează pagina https://www.patriabank.ro/persoane-fizice/digital-banking/patria-de-oriunde/actualizare-date-online.

Îți mulțumim pentru înțelegere, asigurându-te de întregul nostru suport în continuarea unei relații de bună colaborare.

Mai multe despre aspectele legale privind actualizarea datelor persoanelor fizice și persoanelor juridice

În conformitate cu prevederile Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, suntem obligați să realizăm periodic actualizarea datelor de identificare ale tuturor clienților.

Importanță

De ce este importantă actualizarea datelor?

  • Actualizarea datelor este o obligatie contractuala (din Conditiile Generale Bancare) si legala (conform Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative)
  • Cu datele actualizate putem să intrăm în legătură mult mai rapid
  • Pentru a efectua în continuare operațiuni bancare simplu și rapid 
  • Pentru a-ți oferi acces simplu și rapid la produseleși serviciile pe care le aveți la Patria Bank

Necesitate

Ce se întâmplă dacă nu actualizați datele?

În situația în care, nu vă prezentați la unul din sediile noastre pentru actualizarea datelor sau nu doriți realizați online actualizarea, Banca are dreptul să vă blocheze accesul la conturi sau să închidă relația de afaceri cu dumneavoastră. Dorim să evităm această situație mai puțin plăcută, astfel încât vă invităm cât de curând în cea mai apropiată unitate Patria Bank sau să accesați platfoma online dedicată persoanelor fizice

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online