Informații utile

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? În această secțiune poți găsi toate aceste informații, împreună cu alte detalii legate de noutăți și diferite anunțuri legate de starea serviciilor Patria sau politicile băncii. 

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Informații generale

În această secțiune vei găsi datele de identificare Patria Bank, precum și alte informații privind băncile corespondente, indicii de referință sau kitul de instalare al serviciului de internet banking Patria Online.

Click pentru detalii

Conformitate

În această secțiune vei găsi detalii privind participația la FGDB, politicile FATCA, lista țărilor pe care le considerăm cu risc și cu care nu operăm tranzacții, precum și alte informații utile.

Click pentru detalii

Documente contractuale

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? În această secțiune poți găsi toate aceste informații, împreună cu alte detalii legate de anunțuri legate de starea serviciilor Patria sau politicile băncii.

Click pentru detalii

Noutăți

În această secțiune vei găsi noutăți sau anunțuri privind orarele speciale de funcționare ale serviciilor Patria Bank.

Click pentru detalii

Securitate

Securitatea informațiilor este extrem de importantă pentru noi și depunem toate eforturile pentru a asigura clienților noștri tranzacții online în siguranță deplină. Cu toate acestea există situații și procese frauduloase care pot fi evitate de utilizatori foarte ușor dacă aceștia reușesc să le identifice și să le recunoască.

Click pentru detalii

Termeni și condiții

Prin această pagină te informăm care sunt termenii și condițiile în care poți utiliza site-ul https://www.patriabank.ro/

Utilizarea site-ului ca vizitator și înregistrarea în vederea accesării serviciilor oferite presupun implicit acceptarea acestor termeni și condiții cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Click pentru detalii