Informații utile

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? În această secțiune poți găsi toate aceste informații, împreună cu alte detalii legate de noutăți și diferite anunțuri legate de starea serviciilor Patria sau politicile băncii. 

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Documente contractuale

Cauți informații legate de condițiile generale contractuale, taxe și comisioane sau informații de contact? Aici găsești toate aceste informații.

Mai multe detalii

Informații generale

În această secțiune vei găsi datele de identificare Patria Bank, precum și alte informații privind băncile corespondente, indicii de referință sau kitul de instalare al serviciului de internet banking Patria Online.

Mai multe detalii

Conformitate

În această secțiune vei găsi detalii privind participația la FGDB, politicile FATCA, lista țărilor pe care le considerăm cu risc și cu care nu operăm tranzacții, precum și alte informații utile.

Mai multe detalii

Securitate

Securitatea informațiilor este extrem de importantă pentru noi și depunem toate eforturile pentru a asigura clienților noștri tranzacții online în siguranță deplină. Cu toate acestea există situații și procese frauduloase care pot fi evitate de utilizatori foarte ușor dacă aceștia reușesc să le identifice și să le recunoască.

Mai multe detalii
Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online