Token fizic (digipass)

Dispozitivul de securitate Digipass

Digipass-ul (token fizic) este un dispozitiv de securitate fizic, de tip hard token, fiind utilizat la accesarea serviciului de internet banking Patria Online.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Caracteristici funcționale

Îți prezentăm câteva caracteristici funcționale legate de digipass:

  • Ușor de folosit – Digipassul este foarte mic și dispune de un ecran LCD suficient de mare. Această combinație oferă o securitate de ultimă generație și o interfață prietenoasă pentru utilizatorii săi. Digipassul poate fi purtat în buzunar sau în orice geantă. Este ușor, are doar 10 grame greutate, incluzând bateria. Display-ul LCD afișează 8 caractere, ce sunt activate prin simpla apăsare a butonului. De asemenea dispozitivul are o durată de viață a bateriei de minim 5 ani.
  • Ușor de implementat – Odată ce digipass-ul a fost alocat pentru tine, nu este nevoie de manual de utilizare. Totul este simplu și ușor de folosit. Spre deosebire de alte dispozitive de securitate, digipass-ul nu poate fi blocat, întrucât nu se solicită niciun cod unic (PIN) pentru a-l porni.
  • Securitate pentru toți clienții – folosind acest dispozitiv beneficiezi de o autentificare securizată și vei avea acces de la distanță la informațiile bancare aferente contului tău.
Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online