Aici găsiți arhiva comunicatelor de presă emise de Patria Bank.

Patria Bank lansează noua platformă online

București, 20.03.2017 Patria Bank a lansat noul website www.patriabank.ro, platformă care oferă o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi aplicaţii care permit o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone). Noul website www.patriabank.ro este acum o platformă utilă de interacţiune şi vânzare prin care clienții pot afla rapid informațiile de care au nevoie și pot solicita on-line produsele dorite, totul extrem de simplu.
Detalii

Fuziunea dintre Carpatica și Patria Bank a fost aprobată

București, 24 aprilie 2017 Vineri, 21 aprilie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a aprobat dosarul de fuziune dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, permiţând celor două bănci să finalizeze în perioada imediat următoare toţi paşii procedurali şi operaţionali pentru implementarea efectivă a fuziunii.
Detalii

Fuziunea devine efectivă cu data de 1 mai 2017

București, 26 aprilie 2917 Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank confirmă implementarea fuziunii cu data de 1 Mai 2017, urmare a finalizării tuturor procedurilor prevăzute de lege şi în acord cu proiectul de fuziune aprobat de acţionarii celor două bănci.
Detalii

Comunicat rezultatele financiare ale Bancii Comerciale Carpatica (31.03.2017)

La data de 1 mai 2017 Banca Comerciala Carpatica S.A. a fuzionat cu Patria Bank S.A., finalizand procesul de fuziune inceput in urma cu circa 8 luni, in Octombrie 2016 cand actionarii celor doua banci au aprobat fuziunea. Noua Patria Bank rezultata in urma fuziunii are un actionariat solid, va continua sa fie listata la Bursa de Valori Bucuresti si isi doreste sa fie un participant activ si inovativ pe piata bancara de retail, IMM si microfinantare.
Detalii

Nextebank lansează campania „Recomandă un prieten"

15.10.2015 În perioada 15.10.2015 - 31.12.2015, în cadrul campaniei “Recomandă un prieten” toţi cei care vor să realizeze un venit suplimentar şi sunt clienţi existenţi Nextebank sau îşi deschid cel puţin un cont curent, activat înainte de 31.12.2015, pot recomanda un prieten şi obţin 100 Lei garantat pentru fiecare credit aprobat acestuia.
Detalii

Patria Bank susține agricultorii și oferă finanțare prin parteneriatul cu APIA

04.09.2016 Patria Bank susține sectorul agricol prin semnarea parteneriatului cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de sprijin implementate de APIA în Campania 2016 (Schema de plată unică pe suprafața – SAPS și Măsuri delegate din Programul Național de dezvoltare rurală-PNDR).
Detalii

Ziua Europeană dedicată Microfinanțării

18.10.2016 Patria Bank si Patria Credit sustin microfinantarea, alaturandu-se initiativei europene lansata de European Microfinance Network (EMN) si Microfinance Centre (MFC), si sarbatoresc in data de 20 octombrie, Ziua Microfinantarii, alaturi de clientii actuali si potentiali
Detalii

Proiectul de fuziune al Bancii Comerciale Carpatica cu Patria Bank a primit aprobarea prealabila din partea BNR

30.11.2016 Proiectul de fuziune al Bancii Comerciale Carpatica cu Patria Bank a primit aprobarea prealabila din partea Bancii Nationale a Romaniei, permitand celor doua banci sa demareze formalitatile finale de inregistrare a noii banci si sa inceapa operatiunile necesare pentru a integrarea efectiva.
Detalii

Nextebank şi partenerii vă aşteaptă la Indagra, cel mai mare târg agricol internaţional din România

23.10.2015 În perioada 28 octombrie şi 1 noiembrie 2015, Nextebank şi partenerii, oferă în cadrul ediţiei a XX-a  a târgului  INDAGRA, condiţii speciale pentru produsele de finanţare a utilajelor agricole.
Detalii

Patria Bank a primit avizul pentru vânzarea de produse și servicii financiare prin rețeau de retail a Companiei Naționale Poșta Romană S.A.

20.05.2016 Patria Bank a primit avizul BNR pentru vânzarea de produse și servicii financiare prin oficiile Companiei Naționale Poșta Română, încheind astfel una dintre etapele importante ale procesului de concretizare a acordului de intermediere de produse financiar bancare si de prestare de servicii bancare externalizate. 
Detalii

Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank au demarat formalităţile de fuziune

19.08.2016 Oficiul Registrului Comerţului a admis cererea de publicare a proiectului de fuziune prin absorbţia Patria Bank de către Banca Comercială Carpatica.
Detalii

Patria Bank lansează aplicaţia Internet Banking Asistat (IBA) cu tranzacţionare prin semnătură biometrică

31.08.2016 Patria Bank deschide drumul spre digitalizarea serviciilor bancare prin introducerea aplicaţiei de tranzacţionare Patria IBA, disponibilă în sucursalele Patria Bank şi în alte puncte de vânzare, accesată şi utilizată de client prin folosirea semnăturii biometrice pe un dispozitiv tip tabletă, conectat la staţia de lucru a funcţionarului bancar sau agentului de vânzări.
Detalii

Fuziunea dintre Patria Bank și Banca Comercială Carpatica este amânată

18.01.2017 Procesul de fuziune al Băncii Comerciale Carpatica cu Patria Bank, care a primit aprobarea prealabilă a BNR încă din data de 29 noiembrie 2016, este în curs de finalizare. Procesul este unul complex și implică mai multe planuri: planul comercial, planul operațional, planul juridic și planul de reglementare.
Detalii

Clienţii Nextebank pot realiza retrageri gratuite de numerar de la cele peste 230 de ATM-uri Euronet

28.09.2012 Bucureşti, 28 septembrie 2012. Începând cu septembrie 2012, clienţii posesori de carduri de debit Nextebank pot opera gratuit retrageri de numerar, la ATM-urile Euronet din Romania. 
Detalii

MKB Nextebank lansează NexteMobile pentru smartphone

04.04.2012 Clienţii MKB Nextebank pot realiza operaţiuni şi afla informaţii financiare direct pe dispozitivele mobile smartphone folosind aplicaţia NexteMobile pentru smartphone.
Detalii