În perioada 28 octombrie şi 1 noiembrie 2015, Nextebank şi partenerii, oferă în cadrul ediţiei a XX-a a târgului INDAGRA, condiţii speciale pentru produsele de finanţare a utilajelor agricole.

Agroconsilierii Nextebank vă vor prezenta ultimele noutăţi referitoare la oferta de produse şi servicii de finanţare în domeniul agro, la standurile partenerilor noştri: Mecanica Ceahlau, Irum, AgriAlianţa şi Mecomag, de Joi până Sâmbătă între orele 10.00 - 18.00 şi Duminică între orele 10.00 - 16.00.

Târgul internaţional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România fiind organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Nextebank şi Patria Credit au finalizat în mai 2014 contractului de transfer de întreprindere care a vizat achiziţia de către Nextebank a portofoliului de credite de aproximativ 62 milioane EUR şi 10,000 clienţi activi. Astfel, banca s-a orientat şi către domeniul finanţării agricole. Odată cu preluarea portofoliului Patria Credit, Nextebank beneficiază şi de experienţa de peste 7 ani de administare cu succes a nevoilor de dezvoltare a afacerilor a peste 6.000 de clienţi agro.

Partenerii Nextebank la Indagra