Campanii donare de sânge

Incepând cu 19 ianuarie 2017, Patria Faptelor Bune a început să găzduiască la sediul său central din Bucureşti campanii periodice de donare de sange în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Bucureşti.

Colegi, vecini si prieteni de la Patria Bank, Scala Events, Agricover, Promidea, Toyota Romania, Global Vision, Microsoft, Printec, Bayer și Coface am reuşit să strangem împreuna peste 50 litri de sânge în cele trei campanii desfășurate până în prezent.

Conferinţa “Dare to Speak”

Patria Bank a susţinut in calitate de partener conferinţa Dare to Speak, un super eveniment organizat de studenţii de la Facutatea de Cibernetică din cadrul ASE Bucuresti.

Pentru că ştim cât este de important vorbitul în public în dezvoltarea carierei, ne dorim să venim în sprijinul celor ce vor sa inveţe să işi gestioneze tracul şi emotiile si să livreze un discurs de impact.

Pe 8 mai 2017, la deschiderea evenimentului, colega noastră Raluca Andreica, Director General Patria Credit IFN a practicat arta discursului și le-a vorbit studenţilor despre ce înseamnă o carieră într-o instituţie financiară.

Bucharest Half Marathon

27 dintre colegii noștri au alergat în cadrul competiției Bucharest Half Marathon pe 14 mai 2017, în total, peste 234 km susţinând cauza Asociației Help Autism şi misiunea noastră de a avea o Patrie Sănătoasa.

Patria Bank susţine Concursul Naţional de Compoziţie şi Interpretare Mihail Jora

Patria Bank şi Societatea Muzicală au încheiat un parteneriat pentru susţinerea şi promovarea Concursului Naţional de Compoziţie şi Interpretare Mihail Jora şi a Turneului Laureaţilor ce se va desfăşura pe parcursul anului 2017 în ţară şi în străinătate. Scopul nostru este de a susţine valorile culturale autentice şi de a promova tinerele talente din România.

Concursul Mihail Jora este cel mai vechi şi mai important concurs naţional de muzică clasică din România, ajuns acum la cea de-a 27-a ediție.