Fonduri de investiții 100% online

Devino investitor din confortul casei tale, 100% online

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Platforma de tranzacționare online a fondurilor de investiții Patria Asset Management, membră a Grupului Patria Bank, este acum disponibilă online!

Fondurile de investiții reprezintă o alternativă modernă și flexibilă pentru economiile personale. Cele patru fonduri oferite clienților Patria Bank prin rețeaua băncii sunt următoarele:

 • Patria Global - dacă vrei mai mult de la economiile tale, atunci ţintește o performanţă mai bună. Fondul investește o parte moderată din bani în acţiuni pentru ca tu să beneficiezi de performanţele și creșterea unora dintre cele mai importante companii listate la bursă.
 • Patria Obligaţiuni - alege acest fond dacă îţi plac lucrurile simple și vrei să îţi conservi capitalul. Investim în obligaţiuni, titluri de stat și depozite, fără investiţii în acţiuni pentru limitarea riscurilor. Nivel de risc: scăzut.
 • Patria Euro Obligaţiuni - alege acest fond pentru o strategie similară cu Patria Obligaţiuni, dar în Euro. Investim în obligaţiuni, titluri de stat și depozite în Euro și ţintim performanţe peste dobânzile bancare la depozitele în moneda europeană. Nivel de risc: scăzut.
 • Patria Stock – prin acest fond poţi valorifica și mai bine potenţialul acţiunilor lisate la bursă. Fondul investește o bună parte din bani în actiuni pentru un potenţial mai ridicat de câștig. Nivel de risc: mediu spre ridicat.

Acum, cele patru fonduri sunt disponibile si pe internet. Astfel, poti deveni investitor 100% online, din confortul casei tale! Totul prin platforma online.patriafonduri.ro!

Beneficiile platformei online de Patria Fonduri:

 • Devii investitor prin înrolarea în platformă
 • Poți investi bani în fonduri sau retrage sume direct din platformă
 • Vezi în orice moment valoarea investițiilor tale
 • Ai acces la istoricul tranzacțiilor cu unități de fond.

De ce merită să investești în fonduri de investiţii?

 • Ai posibilitatea unor performanţe peste dobânzile bancare pe termen lung, datorită plasamentelor fondurilor în actiuni, obligaţiuni și alte investiţii financiare.
 • Ai acces oricând la banii tăi, fără termene și scadenţe, iar banii investiţi în fond pot fi retrași oricând, total sau parţial, fără pierderea câștigurilor acumulate până la acel moment.
 • Stii în orice moment cât valorează plasamentele tale în fonduri și în ce investește fondul banii.

Aducem toată expertiza noastră și online

Patria Asset Management are o echipa profesionistă de administrare și strategii moderne de investiţii pentru performanţe ridicate. Riscurile fondurilor sunt ţinute sub control prin investiţii prudente și diversificate, iar operaţiunile și deţinerile fondurilor sunt controlate și verificate prin mecanisme stricte de către administrator, banca depozitară și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

E tot mai simplu să devii investitor, la un click distanță.

Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online