Banking online: noua Patria Online pentru persoane fizice

Patria Online Banking, noua platformă de internet banking este disponibilă ACUM! E mai prietenoasă și mai ușor de folosit și include și versiunea Mobile!

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Noua Patria Online Internet & Mobile Banking este disponibilă ACUM!

Noua platformă de internet banking Patria Online este disponibilă acum. Este mai prietenoasă și mai ușor de folosit, permite plăți instant și include aplicație pentru Mobile. Noua platformă respectă reglementările europene în vigoare în materie de siguranța comunicării.

Cum te înregistrezi în noua platformă de banking online?

Inainte de a intra în noua platforma, te rugăm să citești cu atenție cele de mai jos și înregistrarea contului de utilizator va decurge foarte ușor:

  1. Citeste in Ghidul Patria Online despre cum poti face înregistrarea:
    1. Ai acces la ghid chiar aici: Ghid Patria On-line  
    2. Am pregatit si un tutorial video, pentru simplitate: Tutorial înregistrare în noua aplicație Patria Online  
    3. Este foarte important să le parcurgi înainte și să revii la ele dacă întâmpini dificultăți la înregistrare. Dacă totuși simți nevoia să vorbești cu cineva, colegii de la Relații Clienți iti stau la dispoziție, la numărul de telefon 0800 410 310, apelabil gratuit din rețelele natțonale, program L-V, 9:00 – 19:00

 

  1. Înainte să te înregistrezi, iată câteva informații importante de avut în vedere:

a. Descarcă aplicația Patria Online Banking din App Store și/sau Google Play pe telefonul tău mobil – aplicația are funcționalitatea de token inclusă, acesta fiind necesar pentru înregistrare. Cu ajutorul token-ului îți vei putea activa aplicația mobilă:

   

b. Pentru inregistrarea efectiva vei avea nevoie doar de CNP și de telefonul mobil cu numărul pe care l-ai transmis la acceptarea termenilor și condițiilor noii platforme.

c. Gândește-te la un nume de utilizator și la o parolă pe care vrei să le folosești de acum încolo, în noua platformă. Atenție! Parola trebuie să aibă un grad de complexitate corespunzător și trebuie să conțină minim 5 caractere, minim o cifră, minim o literă cu majusculă și minim un caracter special. Poți introduce maximum trei caractere consecutive. Daca dorești, poți configura acelați nume de utilizator sau parolă ca în vechea platformă de Internet Banking.

d. Pentru activarea token-ului va fi necesar să iți setezi un cod PIN care va fi utilizat pe viitor la accesarea token-lui mobil sau a serviciului de Mobile Banking, după caz. Iîi punem la dispoziție ghidul următor care conține instrucțiunile detaliate pentru activarea tokenului: Ghid instalare si utilizare Token. Pentru autentificarea în Mobile Banking vei folosi codul PIN configurat la activarea tokenului.

Cu toate aceste informații la îndemână, poți începe înregistrarea chiar acum în platforma de internet banking Noua Patria Online: 

Ai la dispoziție detaii despre utilizare în ghidurile in format electronic, precum și un Q&A despre noua platformă:

Am pregătit și tutoriale video care te vor ghida in utilizarea noii platforme:

Te invităm să nu eziți să ne trimiți feedback despre noua platformă ori de căte ori vei întâmpina dificultăți sau ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns. Ca în orice început și schimbare, pot apărea întrebări sau mici disfuncționalități, pe care le vom soluționa împreună.

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online