Patria Senior - credite, carduri și economii pentru pensionari

Ai muncit mult de-a lungul vieții tale! Este timpul să te bucuri mai mult de ceea ce contează pentru tine:

 • Dobândă preferențială la credite
 • Pensie în siguranță și cumpărături liniștite
 • Economii în câștig
Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Ai făcut multe pentru patrie! E timpul să facă și Patria ceva pentru tine prin oferta dedicată Seniorilor.

1. Credite pentru pensionari cu reduceri de dobândă:

Ai nevoie de mai mulți bani pentru cadourile nepoților, pasiunile tale sau pur și simplu ca să scapi de grijile de zi cu zi? La Patria Bank beneficiezi de reduceri de dobândă de până la 4 p.p. pentru creditele de nevoi personale Patria Plus și Patria Imediat, astfel:

 • 1,75 p.p reducere pentru virarea pensiei în cont deschis la Patria Bank
 • 1,5 p.p. reducere dacă ai un istoric bun de plată la Biroul de Credit
 • 0,75 p.p. reducere dacă împrumuţi sume mai mari de 25.000 lei

Ești protejat prin asigurarea de viață Patria protect oferită în parteneriat cu Allianz-Țiriac Asigurări cu ajutorul căreia:

 • poți lua un credit chiar dacă ai o vârstă mai înaintată (vârsta maximă la terminarea împrumutului este de 75 de ani)
 • beneficiezi de un cost foarte bun al asigurării și o dobândă mai mică
 • îţi protejezi familia de datorii în cazul unui eveniment nefericit

De ce documente ai nevoie pentru a accesa un credit pentru pensionari la Patria Bank?

 • talon de pensie
 • decizia de pensionare

Pentru un Credit Imediat fără asigurare de viață de 6.999 lei, acordat pe o perioadă de 36 de luni, cu o rată anuală a dobânzii de 15% (dobândă fixă), rată lunară este de 247,62 lei, DAE  este 19,26%**, iar valoarea totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la  9.039,41 lei. Pentru un Credit Imediat pentru pensionari cu asigurare de viață Allianz-Ţiriac inclusă de 6.999 lei, client care obține venituri din pensie, acordat pe o perioadă de 36 de luni, cu o rată anuală a dobânzii de 15% (dobândă fixă), prima unică de asigurare pentru asigurarea de viaţă de 56 lei (0,268% / an din suma creditului), rata lunară este de 247,62 lei, DAE este 19,96%**, iar valoarea totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la  9.095,69 lei.

Pentru un Credit Plus pentru pensonari fără asigurare de viaţă de 45.000 lei,acordat pe o perioadă de 60 de luni, cu o rată anuală a dobânzii de 9,17%* (dobândă variabilă), rata lunară este de 942,84 lei, DAE este 10,00%**, iar suma totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 56.745,59 lei.
Pentru un Credit Plus cu asigurare de viaţă Allianz Ţiriac inclusă de 45.000 lei, client care obţine venituri din pensie, acordat pe o perioadă de 60 de luni, cu o rată anuală a dobânzii de 8,27%* (dobândă variabilă), prima unică de asigurare pentru asigurarea de viaţă de 603 lei (0,268% / an din suma creditului), rata lunară este de 923,26 lei, DAE este 9,65%**, iar suma totală de rambursat la sfârșitul perioadei de creditare ajunge la 56.173,82 lei.

*Dobânda variabilă este calculată ținând cont de nivelul ROBOR la 6 luni aplicabil în perioada 01.01.2018 – 30.06.2018, respectiv 2,27% și marjă fixă
*DAE este Dobânda Anuală Efectivă si include taxele și comisioanele aferente creditului, percepute de bancă
 

2. Avantaje la încasarea pensiei:

Alege să primești pensia pe card la Patria Bank și, pe langa timp economisit, primești și o multime de avantaje! În plus, vei avea mai mult confort, nu mai aștepți postașul acasă iar cu timpul economisit poți pregăti prăjitura favorită celor dragi, să-ți înveți nepoțelul să meargă pe bicicletă sau să cauți jucăria lui favorită pe care o plătești simplu și sigur cu cardul tău direct în magazin.

Indiferent ce valoare are pensia ta, alege Pachetul SENIOR și beneficiezi GRATUIT de:

 • Emitere card de pensie
 • Comision de administrare card de debit în LEI 
 • Retrageri de numerar la ATM-urile și POS-urile proprii
 • Interogare sold la ATM-uri si POS-uri proprii 
 • Schimbare cod PIN la ATM-urile proprii

Ce mai trebuie să știi:

 • Comisionul de administrare cont curent este de 1 leu/lună 
 • Prin acest pachet, ești acoperit de cheltuielile neprevăzute deoarece poți accesa oricând un descoperit de cont (Overdraft) și astfel poți primi până la 3 pensii în avans pe cardul de pensie Patria Bank. În plus, beneficiezi de ZERO lei comisioane de analiză și administrare a overdraftului, iar dobânda se aplica doar pentru sumele utilizate.

3. Economisești în câștig:

Atunci când vrei să pui bani deoparte, te sfătuim să îi depui la Patria, deoarece vei primi un bonus de dobândă, sau altfel spus, o dobândă mai mare decât dobânda standard pentru economiile în lei sau euro. Astfel, vei putea economisi cu spor pentru cadoul de nuntă al copiilor sau nepoților sau poate chiar pentru excursia la care ai visat mereu. 

Poți consulta oferta noastră standard aici
 

Solicită

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii