Parteneriat Code4Romania

Redirectioneaza.ro este o aplicație ce vine în sprijinul ONG-urilor care colectează formularele 230 de redirecționare a impozitului pe venit de la susținătorii lor.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Redirecționează 2%

Redirectioneaza.ro este o aplicație ce vine în sprijinul ONG-urilor care colectează formularele 230 de redirecționare a impozitului pe venit de la susținătorii lor. Acest instrument a fost dezvoltat și este disponibil în mod gratuit grație muncii unei echipe de voluntari ai Code for Romania, cu sprijinul Patria Bank. Proiectul este o invitație pentru super eroii civici ce vor să pună umărul al binele României.

Ce reprezintă formularul de 2%?

Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

De ce este important?

Este important pentru că este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine să iți poată continua activitatea.

Dacă tu nu poți redirecționa impozitul sau vrei să dai o mână de ajutor în plus, descarcă formularul precompletat de pe pagina ONG-ului pe care vrei să îl susții, printează-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze.