București, 7 iunie

NAMIRIAL, un Furnizor de Servicii de Încredere care oferă soluții ce ajută companiile în procesul de transformare digitală, a anunțat astăzi extinderea parteneriatului început acum câțiva ani cu Patria Bank. Clienții Patria Bank vor putea în curând să-și deschidă un cont și să achiziționeze produse non-credit, 100% online, prin intermediul platformei digitale Patria Bank care integrează soluțiile certificate eIDAS oferite de Namirial printre care platforma de identificare video LiveID+, platforma de gestionare a tranzacțiilor digitale eSignAnywhere și semnăturile electronice calificate.

Patria Bank accelerează astfel procesul de transformare digitală prin implementarea de soluții sigure și de încredere care vor oferi persoanelor fizice modalități mai simple și inovatoare de a accesa produsele și serviciile oferite de bancă. În plus, angajații băncii vor putea utiliza serviciul de semnatură digitală, cu certificat calificat, pentru a semna documente interne precum și documente cu partenerii și furnizorii externi.

"În Patria Bank construim parteneriate pe termen lung cu parteneri care oferă servicii de înaltă clasă, tehnologie modernă, prietenoasă cu clienții și în conformitate cu reglementările specifice industriei. Suntem bucuroși să extindem parteneriatul cu Namirial pentru oferirea de servicii “de nivel următor” tuturor celor care doresc să acceseze simplu, de la distanță, servicii financiare, indiferent de zona în care trăiesc, urban sau rural. Parteneriatul va evolua în continuare pentru a susține clienții într-o călătorie digitală completă, cu o experiență facilă și prietenoasă, și astfel o gestionare optimă a vieții lor financiare.” a declarat Valentin Vancea, Director General Adjunct, membru în Consiliul Director al Patria Bank.

Suntem încântați de încrederea pe care echipa Patria Bank o acordă parteneriatului cu Namirial și suntem încrezători că putem aduce expertiză (atât locală, cât și internațională) și soluții inovatoare în beneficiul clienților băncii. Continuând procesul de dematerializare pe care l-am început acum câțiva ani cu Patria Bank când am implementat semnătura electronică olografă biometrică, extindem acum gama de soluții pentru a facilita accesul clienților la produsele și serviciile pe care bancă le va oferi 100% online. Platforma digitală Patria Bank integrează platforma de semnare la distanță eSignAnywhere, soluția de identificare la distanță LiveID + și Serviciile de Încredere pe care le oferim în România în temeiul Regulamentului UE 910/2014 ", a adăugat Adrian Dinculescu, Managing Director, Namirial SRL.

***

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locald. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizica națională și in 2021 va deveni accesibilă de oriunde, printr-o deschidere mai mare în digital. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Despre Namirial | www.namirial.ro

Namirial este un furnizor international de solutii IT care sunt utilizate folosite in procese de digitalizare si dematerializare. Principalul domeniu de activitiate al Namirial este de oferire de solutii digitale de incredere. Serviciile si solutiile oferite de Namirial sunt disponibile prin intermediul unei platforme software care include solutii de identificare si autentificare la distanta a utilizatorilor, posibilitatea de creare de fluxuri de semnare a documentelor, oferirea de certificate calificate pentru semnaturi electronice si sigilii electronice, proceduri pentru arhiva electronica si facturare electronica si servicii de distributie electronica.

Ca furnizor de servicii de incredere auditat si certificat sub Regulamentul European 910/2014 (eIDAS), Namirial ofera solutii sigure care ajuta companiile private si administratia publica in procesele de digitalizare. Namirial deserveste mai mult de un million de clienti din intreaga lume prin reteaua internationala de peste 120 de parteneri. Compania a fost infiintata in anul 2000 in Senigallia, Italia, opereaza din 20 de locatii raspandite pe teritoriul a 5 tari si are mai mult de 480 de angajati.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul www.namirial.com si ne puteti urmari pe Twitter, LinkedIn and Facebook.