București, 6 iunie 2022

Oferta băncii va fi valabilă până la 30 septembrie 2022 și va presupune o rată anuală a dobânzii de 3,58% și DAE de la 3,79%. Valoarea creditului poate fi între 5.000 și 350.000 de euro, avansul necesar pentru accesarea sa începând de la 20% din valoarea imobilului achiziționat cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de ani.

Venim în întâmpinarea clienților noștri care aleg în această perioadă să își cumpere casa visată cu o ofertă promoțională care să-i ajute să-și împlinească acest plan. Ultimii ani și imobilele pe care le finanțăm ne-au confirmat schimbarea ce s-a accentuant în anii pandemiei: oamenii caută spații mai mari, mai aproape de zone verzi sau în afara orașelor. Astfel, continuăm eforturile de a găsi soluții și de a construi oferte și promoții care să răspundă cât mai bine nevoilor lor.” a declarat Elena Nicodinescu, Manager Department Dezvoltare Produse Retail și Canale Digitale, Patria Bank.

Creditul Patria Acasă în EURO este un credit de achiziție imobil care a înregistrat o dublare a cererilor, pe volume noi, în luna iunie 2022 față de iunie 2021.

În oferta standard a băncii, alături de Creditul Patria Acasă în euro, clienții pot opta pentru creditul ipotecar Acasă în lei cu dobândă fixă pe 5 ani (ulterior variabilă) sau dobândă variabilă. Creditele Patria Acasă pot fi obținute în orice unitate Patria Bank iar mai multe informații despre ofertă, condiții și costuri fi găsite aici: Credit ipotecar chiar si fara avans Patria Acasa

Pentru detalii suplimentare: pr@patriabank.ro , +40 722253314.

***

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro
Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizica națională și ofera produse si servicii bancare de baza 100% online tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).