Patria Invest

Diversifică-ţi economiile: fă un pas simplu de la economisire la investire. Acum cu un produs NOU care îmbină avantajele unui depozit la termen şi performanţele unui fond de investiţii.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Despre Patria Invest

Patria Invest este un produs mixt de economisire care poate fi achiziţionat din orice unitate Patria Bank şi care include un depozit în proporţie de 50% din suma investită şi unităţi la fondul de investiţii Patria Global pentru restul de 50% din sumă. Suma minima care poate fi plasata in acest produs este de 5.000 lei.

Patria Invest este disponibil în două variante: cu o scadenţă a depozitului de 6 luni şi o scadenţă a depozitului de 12 luni.

Dobânda depozitului

  • Rata de dobandă în varianta de depozit la termen de 6 luni este de 2,60%.
  • Rata de dobandă în varianta de depozit la termen de 12 luni este de 3,10%.

Patria Global

Patria Global este un fond de investiţii diversificat, cu un profil de risc mediu scăzut, administrat de Patria Asset Management. Fondul investeşte cea mai mare parte a activelor în instrumente cu venit fix – titluri de stat, obligaţiuni şi depozite bancare. Minim 70% din active sunt investite în asemenea instrumente pentru a asigura fondului stabilitate şi riscuri moderate.

Diferenţa până la 100% din active este investita în acţiuni, pentru ca fondul şi investitorii săi să beneficieze de performanţele acţiunilor listate la bursă. În acest fond combinam acţiunile cu instrumentele cu venit fix, având drept obiectiv performanţe peste media dobânzilor bancare pentru investitori, în condiţii de risc moderat.

Pentru informaţii suplimentare despre fondul Patria Global vizitati siteul www.patriafonduri.ro

Document de prezentare Patria Invest

Patria Asset Management

La Patria îţi oferim produse moderne şi eficiente pentru economiile tale. Investind o parte din economiile personale în fondurile Patria vei deveni mai responsabil şi mai disciplinat cu banii tăi, valorificând potenţialul titlurilor de stat, al acţiunilor şi obligaţiunilor pentru un potenţial de câştig mai ridicat. 

Specialiştii noştri administrează trei fonduri de investiţii cu niveluri de risc diferite, astfel încat să le poţi alege pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de funcţionare al fondurilor este unul sigur, reglementat în mod precis, iar operatiunile şi activele fiecărui fond sunt certificate de banca depozitară a acestuia.

Investiţia în fonduri se realizează prin reţeaua Patria Bank şi este un proces simplu şi rapid. Descoperă fondurile Patria şi avantajele pe care ţi le oferim în paginile urmatoare. 

Pentru mai multe informatii despre fondurile Patria, procedura de investitie si performantele obtinute te invitam sa vizitezi site-ul www.patriafonduri.ro.

Accesează Site-ul Patria Asset Management