București, 20 decembrie 2022 – Patria Bank lansează Patria Club, un program de loialitate pentru clienții băncii, prin care oferă discount-uri la achizițiile efectuate în cadrul rețelei de parteneri a băncii. În plus, în data de 25 decembrie clienții Patria Bank vor beneficia de comision 0% la retragerile de numerar de pe cardul de debit.

Clienții băncii, persoane fizice și juridice, pot beneficia de reduceri la o gamă variată de achiziții în cadrul Patria Club prin utilizarea unui cod de reducere pus la dispoziție de Patria Bank.

În prezent, discount-urile disponibile în cadrul programului de loialitate Patria Club variază între 10% și 40%. Beneficiile se aplică la achizițiile de haine, produse și accesorii pentru casă, consultanță juridică, servicii medicale și achiziții de cursuri.

Pe lângă avantajele de care se bucură deja clienții noștri, prin Patria Club, noul program de loialitate al Patria Bank, ne propunem să le oferim acestora beneficii suplimentare, răsplătindu-le astfel loialitatea față de banca noastră. Patria Club este o altă dovadă că punem clientul pe primul plan în toate acțiunile noastre și, deoarece credem într-un parteneriat pe termen lung cu toți clienții noștri, programul de loialitate va continua și în următoarele luni. Astfel, începând cu 2023 ne vom concentra să identificăm cât mai bine nevoile clienților noștri și să diversificăm portofoliul de parteneri, pentru a putea oferi reduceri cât mai diverse, la un număr cât mai mare de parteneri. Beneficiile incluse în programul de loialitate se adresează tuturor clienților băncii”, a declarat Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Communication, Patria Bank.

Ofertele pe care le pot accesa clienții Patria Bank prin programul de loialitate Patria Club vor fi modificate la un interval de 1-2 luni, în medie, și vor include atât discount-uri cât și parteneri noi.