Cu ocazia intrării în anul centenarului Marii Uniri, Patria Bank reconfirmă promisiunea de a susţine românii muncitori, chibzuiti si modeşti, care respectă tradiția și istoria, trăind un prezent autentic, cu speranță și optimism pentru o Românie mai bună.

Recompensând comportamentul responsabil de economisire si celebrându-i pe toti cei care pun un ban deoparte, Patria Bank lansează “Depozitul Patria Centenar”, un produs accesibil si flexibil, îmbrăcat în straie de sărbătoare.

”Împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire a fost prilejul potrivit pentru a oferi tuturor românilor un produs aniversar prin care să economisească puțin câte puțin, pentru a merge mai departe şi a privi cu încredere spre viitor. Depozitul Patria Centenar este un produs ediție limitată, disponibil începand din luna decembrie 2017 si pana la finalul anului 2018, prin care ne dorim să încurajăm publicul larg să economisească și, totodată, să celebrăm determinarea românilor de a realiza lucruri trainice cu pași mici, munciți, dar fermi. În plus, ne-am dorit să încorporăm simbolistica centenarului in noul produs, prin exprimarea dobânzii în marje ce marchează anii aniversari (1,918% - 2,018%) și prin modul în care am ales să construim întregul mesaj.” a menţionat Ana Maria Florea, Manager Departament Produse Retail în cadrul Patria Bank.

Principalul avantaj al Depozitului Patria Centenar constă în flexibilitatea acestuia: oricine poate economisi, suma minimă de constituire fiind de doar 500 de lei, şi poate continua să economisească constant prin adăugarea oricând de sume suplimentare (excepție făcând luna a 11-a). Totodată, dobânda oferită este avantajoasă: pentru sumele de sub 5.000 lei, dobânda este 1,918% p.a., iar pentru sumele egale si mai mari de 5.000 lei, aceasta devine 2,018% p.a. De asemenea, Patria Bank promite și 10 premii de sărbătoare, sub forma a 10 excursii, ce vor fi oferite clienților noului produs pentru a celebra și a se bucura de evenimentul ce va avea loc anul viitor, de 1 decembrie 2018, la Alba Iulia.
Detalii despre noul produs sunt disponibile pe www.patriabank.ro precum şi pe canalele on-line YouTube & www.facebook.com/patriabank.

***

Despre Patria Bank si Grupul Patria Bank
Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă în 63 de oraşe la nivel naţional, prin 85 sucursale, peste 240.000 de clienţi şi 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi Patria Asset Management.