Considerând promisiunea Patria Bank de a susţine antreprenorii locali în a-şi dezvolta afacerea şi pentru a le uşura sarcinile administrative cât mai mult si a le lăsa timp să se ocupe de ceea ce este important pentru afacerea lor, Contul de TVA propus de Patria Bank vine cu ZERO costuri până la data de 31 martie 2018:

  • Zero lei (0 lei) comision deschidere cont curent TVA (în lei şi/sau în valută)
  • Zero lei (0 lei) comision lunar de administrare cont curent TVA (în lei şi/sau în valută)
  • Zero lei (0 lei) comision încasări interbancare / intrabancare (orice valoare) efectuată prin conturile curente TVA
  • Zero lei (0 lei) comision plăţi interbancare / intrabancare (orice valoare) efectuate prin conturile curente TVA (la ghişeu sau prin Internet Banking)
  • Singurul comision care va fi plătit de către clienţi este comisionul Transfond
  • Începând cu data de 1 aprilie 2018 se vor aplica comisioanele conform Listei de Tarife şi Comisioane ale Băncii pentru persoane juridice, în vigoare.

Până la această dată, clienţii noştri persoane juridice care au solicitat deschiderea unui cont de TVA au realizat deja operaţiuni prin aceste conturi, acestea decurgând simplu şi uşor. Din discuţiile cu clienţii, aceştia s-au arătat deschiși în a se conforma în perioada opţională, pentru a testa procesul şi a evalua impactul la nivelul afecerilor lor, astfel încât la data de 1 ianuarie 2018 să fie pregătiţi.

Clienţii existenţi pot deschide un Cont de TVA extrem de simplu, printr-o simplă solicitare către bancă şi prezentarea Certificatului de înregistrare TVA.

Despre Patria Bank şi Grupul Patria Bank

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă în 69 de oraşe la nivel naţional, peste 240.000 de clienţi şi 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Patria Bank se concentrează pe segmentul de retail, integrând tehnologia pentru a simplifica accesul clienţilor la servicii financiare performante şi continuă să fie un partener solid şi de încredere pentru companiile româneşti mici şi mijlocii, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial local.

Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Banca Comercială Carpatica, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi Patria Asset Management