Parteneriatul Allianz-Ţiriac - Patria Bank vizează persoanele fizice care aplică pentru contractarea unuia din produsele de creditare oferite de Patria Bank.

La solicitarea unui produs de creditare oferit de Patria Bank, clientul poate opta pentru includerea în asigurarea de viaţă de grup Allianz-Ţiriac, valabilă pe toată perioada creditului. În baza unei prime unice, clientul beneficiază atât de protecţie financiară pentru pierderea involuntară a locului de muncă, cât şi de acoperirea riscului de deces. În cazul decesului din orice cauză a contractantului, creditul va fi acoperit în totalitate de asigurarea de viaţă, Allianz-Ţiriac preluând astfel datoria financiară de la moştenitorii legali ai contractantului.

Nicolae Avram, Director Vânzări şi Distribuţie Allianz-Ţiriac: „Suntem încântaţi să aducem un plus de siguranţă şi protecţie clienţilor Patria Bank şi familiilor acestora. Colaborarea cu Patria Bank aduce beneficii importante oricărei persoane care doreşte să acceseze un produs de creditare, asigurându se în acelaşi timp că familia sa nu va râmâne cu o datorie bancară în cazul unor evenimente nefericite. Parteneriatul Patria Bank – Allianz-Ţiriac oferă clienţilor o soluţie integrată de achiziţie, ofiţerul bancar având la dispoziţie toate instrumentele electronice dar şi competenţele necesare pentru a prezenta şi oferta ambele produse.”

Tică Dumitru, Director relaţii comerciale persoane fizice Patria Bank: “Este important ca orice client Patria Bank să se simtă confortabil în faţa prezentului, dar şi a viitorului. Parteneriatul cu Allianz-Ţiriac aduce un plus de confort din punct de vedere financiar clienţilor şi familiilor lor. Schimbările neprevăzute in activitatea profesională sau în viaţă aduc o presiune financiară ce poate fi prevenită acum, prin aceste asigurări. Astfel, clienţii noştri pot fi pregătiţi chiar şi în faţa neprevăzutului cu ajutorul acestui parteneriat.”

Allianz-Tiriac Asigurări SA

Departamentul Comunicare
Bucureşti, 31 ianuarie 2018
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: contact.presa@allianztiriac.ro

Patria Bank SA

Directia Marketing şi Comunicare
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: PR@patriabank.ro


Despre Patria Bank si Grupul Patria Bank***

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă în 63 de oraşe la nivel naţional, prin 85 unități, peste 240.000 de clienţi şi 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali. Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi Patria Asset Management.

Despre Allianz-Ţiriac
Allianz-Ţiriac este un reper în piaţa de asigurări din România, un partener de încredere în domeniul protecţiei şi planificării financiare. De peste 20 de ani, Allianz-Ţiriac garantează clienţilor săi siguranţă şi echilibrul financiar în momentele cele mai importante. Diversificarea progresivă a gamei de produse în concordanţă cu nevoile clienţilor şi adaptarea lor în permanenţă la tendinţele cererii au reprezentat elemente de strategie care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea echilibrată a afacerilor Allianz-Tiriac. Allianz-Ţiriac este parte a Grupului Allianz - una dintre cele mai puternice comunități financiare la nivel global. Allianz-Tiriac este alături de partenerii şi clienţii săi, atunci când contează cel mai mult.
www.allianztiriac.ro I Facebook l Linkedin