Patria Bank și Catena au demarat un parteneriat benefic celor care plătesc cu cardul în farmaciile Catena: reducerilor oferite prin cardul Catena li se adaugă o extra reducere garantată de 5%, oferită de Patria Bank sub formă de bani înapoi pe card. Parteneriatul, unul strategic și pe termen lung, începe cu această primă ofertă specială valabilă un an de zile și urmărește oferirea de beneficii clienților comuni (noi și existenți) preocupați de sănătatea lor și care merg lunar în farmacii pentru medicamente și cosmetice. Banii înapoi pe card sunt primiți de clienții Patria Bank direct în contul aferent cardului, la începutul lunii următoare celei în care a fost efectuată tranzacția, într-un maxim de 25 de lei pe lună.

Ofertei de 5% bani înapoi pe card i se adaugă o promoție cu premii dedicată tuturor celor care solicită și folosesc cel puțin o dată un card de debit Visa, de la Patria Bank.

„Parteneriatul dintre Patria Bank și Catena aduce un plus de avantaje pentru clienții noștri. Este, totodată, modalitatea noastră de a ne exprima interesul faţă de sănătatea clienților, contribuind la diminuarea cheltuielilor acestora cu medicamente, produse cosmetice și naturiste care pot fi achiziționate din farmaciile Catena. Suntem optimiști că beneficiile asocierii noastre cu farmaciile Catena, apreciate la nivel naţional, vor fi remarcate de clienți în cel mai scurt timp. Bună parte dintre cei cărora ne adresăm prin această campanie sunt pensionari și încercăm astfel să răspundem la două dintre nevoile lunare ale acestora: medicamente şi economisire. Cu cardul de debit Patria Bank, aceștia pot economisi lună de lună şi pot accesa o serie de alte beneficii special gândite pentru ei. Aşteptăm în unităţile noastre fiecare client interesat să îşi facă un card Patria Bank şi să primească acest beneficiu Catena”, a declarat Tică Dumitru, Director Direcția Comercială Retail Patria Bank.

Beneficiile parteneriatului se aplică începând cu data de 1 septembrie 2018 în toate farmaciile Catena din țară.

„Ne bucurăm că, prin intermediul acestui parteneriat, aducem încă un beneficiu celor care trec pragul farmaciilor Catena și care utilizează la plată cardul Patria Bank. Posibilitatea de a oferi un sfat bun și preţuri cât mai mici sunt preocupările noastre constante, iar oferta de bani înapoi pe card acordată de Patria Bank vine să completeze și să diversifice beneficiile oferite clienților noștri. Suntem optimiști cu privire la acest parteneriat și așteptăm cu încredere rezultatele”, a declarat Sorin Chirculescu, director de Marketing Catena.

Promoţia adresată clienților noi care achiziționează un card de debit Visa de la Patria Bank, cu emitere gratuită, este valabilă în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2018. Toți cei care solicită un card și îl folosesc cel puțin o dată sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 60 de vouchere de cumpărături în valoare totală de 13.500 de lei. Cardul poate fi solicitat în orice unitate Patria Bank, precum și on-line (www.patriabank.ro) și prin SMS cu textul „Catena” la 1829.

Cardurile de debit Patria Bank beneficiază de zero comision la plata la comercianți, reduceri speciale la credite (dacă pensia sau salariul sunt încasate la Patria Bank), până la 3 pensii sau 5 salarii prin facilitatea overdraft (descoperire de cont).