București, 6 iunie 2023 – Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit din portofoliul său, cu o serie de beneficii importante pentru clienți. Cardul de credit de la Patria Bank le oferă clienților rate fără dobândă pe o perioadă de până la 12 luni pentru cumpărături, o perioadă de grație de până la 55 de zile calendaristice fără dobândă pentru tranzacțiile făcute la cumpărături și un cashback de până la 3% pentru tranzacțiile online.

Acest card de credit de la Patria Bank este un instrument de plată care îi ajută pe clienți să plătească bunuri și servicii sau să retragă numerar folosind linia de credit atașată, oferindu-le posibilitatea de a plăti ulterior suma totală datorată sau plata minimă calculată din aceasta.

"Campania pentru cardul de credit Patria Bank vine ca urmare a feedback-ului primit de la clienții noștri, care și-au dorit un astfel de instrument de plată. Așadar, am lansat această campanie care ne aduce mai aproape de clienții noștri și ne oferă noi instrumente pentru a-i sprijini în îndeplinirea planurilor și viselor lor sau pentru a-și refinanța datoriile de la alte bănci. Noile beneficii le oferă clienților mai multe avantaje, printre care până la 12 rate lunare fără dobândă, o perioadă de grație îndelungată și, bineînțeles, cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul. La Patria Bank, punem clienții pe primul loc și ne diversificăm constant gama de produse, pentru a le satisface cu succes toate nevoile", a declarat Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale.

Cardul de credit este fabricat din materiale reciclabile, iar prin acest lucru facem un pas înainte în strategia noastră de sustenabilitate. Începând cu anul 2023, Patria Bank își va transforma portofoliul de carduri Visa Classic într-unul prietenos cu mediul înconjurător.

Cardul de credit de la Patria Bank poate fi folosit cumpărături fizice la POS sau online și pentru retragerea de numerar de la ATM-urile din toată lumea, întrucât nu există restricții geografice cu privire la utilizarea cardului sau parteneriatul cu comercianții. Tranzacțiile efectuate cu cardul la orice comerciant (online/POS) vor fi afișate automat în rate, în funcție de valoarea operațiunii. Datorită parteneriatului de lungă durată dintre Patria Bank și Euronet, clienții noștri beneficiază, de asemenea, de acces la rețeaua de ATM-uri Euronet, care constă în 575 de ATM-uri, distribuite în toată țara.

***

Despre Patria Bank | www.patriabank.ro

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).