Bucureşti, 20 noiembrie 2012. Nextebank lansează concursul "Cu Nextebank câştigi timp liber şi smartphone-uri", prin care clienţii care utilizează platforma de mobile banking pot câştiga un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy S III. Astfel, clienţii care realizează trei tranzacţii prin mobile banking NexteMobile pentru smartphone, lunar, până în data de 25 februarie 2013, intră în tragerea la sorţi pentru un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy S III. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 8 martie 2013. Regulamentul complet al promoţiei este disponibil pe www.nextebank.ro.

NexteMobile pentru smartphone, serviciul de mobile banking implementat în 2012, este cea mai modernă platformă electronica, care oferă posibilitatea realizării de transferuri în lei către diverşi beneficiari, schimburi valutare, plata facturilor de utilităţi, constituiri şi lichidări de depozite, generare de extrase de cont şi vizualizare de rapoarte de tranzacţii. De asemenea, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate sucursale şi bancomate ale băncii, pot afla informaţii legate de cursuri de schimb şi noutăţi despre produsele oferite de Nextebank.

Concursul se adresează atât clienţilor existenţi, cât şi celor care semnează un contract pentru mobile banking pe perioada concursului. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.nextebank.ro. Aplicaţia NexteMobile pentru smartphone poate fi testată gratuit în cadrul standurilor special amenajate din sucursalele selecţionate.