MKB Nextebank lansează două pachete de produse şi servicii, prin care ONG-urile beneficiază de reduceri şi gratuităţi la operatiuni bancare. Printre altele, pachetele Basic ONG şi Online ONG includ cont curent cu 0 comision de administrare anual şi card de debit MasterCard Business cu 0 comision de administrare în primul an şi 0 comision la retragere numerar la ATM-urile băncii.

Pachetul Online ONG se adresează fundaţiilor, asociaţiilor şi federaţiilor care realizează tranzacţii la distanţă, prin aplicaţiile de internet banking şi mobile banking, oferind reduceri de până la 50% la comisioanele standard. În acelaşi timp, Basic ONG se adresează clienţilor non-profit care îşi doresc o relaţie clasică cu banca, beneficiind de reducere de 50% faţă de comisionul standard la retragerile de numerar la ghişeu.

"Cu ajutorul pachetelor Basic ONG şi Online ONG, MKB Nextebank îşi propune să susţină segmentul ONG-urilor, oferind reduceri şi gratuităţi în funcţie de necesităţi. Astfel, sustinem ONG-urile să îşi eficientizeze operaţiunile bancare ca timp şi costuri şi astfel să aloce mai mult timp cauzei pe care o susţin", a declarat George Oprea, Director Departament Dezvoltare Produse.

MKB Nextebank face parte din Grupul european BayernLB - MKB, recunoscut ca având o lungă tradiție financiară.

BayernLB este liderul băncilor comerciale din landul bavarez al Germaniei și se adresează atât clienților - companii mari și mijlocii din Germania și din întreaga Europă, cât și segmentului de persoane fizice. BayernLB este membru al Sparkassen-Finanzgruppe în Bavaria și se remarcă prin înalta performanță la nivel regional. Printre clienții BayernLB se numără atât companii listate la Bursă, care intră în componența DAX sau MDAX, cât și companii de familie cu cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro. De asemenea, banca este recunoscută la nivel internațional ca expert în proiecte de finanțare a exporturilor, infrastructurii, sectorului energetic și al energiilor regenerabile.

Fondată în 1950, MKB Bank aduce experiența de succes de pe piața maghiară, unde se află în top 3 bănci. Reprezintă o bancă universală, cu accent puternic pe segmentul de companii, unde deține peste 14% cotă de piață pentru produse de creditare.