Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru economiile afacerii tale, Patria Invest pentru companii este instrumentul de care ai nevoie: îți oferim, la pachet, un depozit la termen cu dobânzi atractive și unități la fondul de investiții Patria Global (pentru LEI) sau Patria Euro Obligațiuni (pentru EURO) pentru posibilitatea obținerii unor performanțe peste dobânzile bancare.

Despre Patria Invest pentru companii

Patria Invest este un produs modern de economisire și investiție pentru persoane juridice, care poate fi achiziţionat din orice unitate Patria Bank, cu două componente:

 • un depozit la termen cu dobândă:
  • 1,50% p.a. (LEI) / 0,01% p.a. (EUR) pe termen de 12 luni;
  • 1,10% p.a. (LEI) / 0,01% p.a. (EUR) pe termen de 6 luni;
 • o sumă plasată în Fondul de investiții Patria Global (in LEI) sau Patria Euro Obligatiuni (in EURO), administrate de Patria Asset Management, companie deținută majoritar de Patria Bank SA.

Patria Global este un fond diversificat care are ca obiectiv obținerea unor randamente peste dobânzile bancare. Performanțele la zi ale fondului sunt disponibile aici - https://www.patriafonduri.ro/fonduri/patria-global/performante-si-indicatori.

Patria Euro Obligatiuni este un fond de instrumente cu venit fix în moneda europeană. Performanțele la zi ale fondului sunt disponibile aici - https://www.patriafonduri.ro/fonduri/patria-euroobligatiuni/performante-si-indicatori.

Ce mai trebuie să știi despre acest produs:

 • în funcție de ponderea celor două componente în pachet, există 2 variante ale pachetului Patria Invest:
  • 50% depozit – 50% unități de fond;
  • 75% depozit – 25% unități de fond;
 • suma minimă care poate fi plasată în acest produs este de 10.000 LEI / 2.000 EURO;
 • vei ști în orice moment cât valorează investiția ta și în ce sunt plasați banii fondului.

Util de știut:

 • comisioane ZERO: Fondul Patria Global nu percepe comisioane de subscriere și nici comisioane de răscumpărare, cu excepția cazului în care răscumpărarea se face mai devreme de 45 de zile de la momentul investiției, caz în care comisionul este de 1%. Fondul Patria Euro Obligațiuni nu percepe comisioane de subscriere și nici comisioane de răscumparare, cu excepția cazului în care răscumpărarea se face mai devreme de 30 de zile de la momentul investiției, caz în care comisionul este de 0%;
 • pentru informații complete despre fondul Patria Global vizitează pagina https://www.patriafonduri.ro/fonduri/patria-global, iar pentru informații complete despre fondul Patria Euro Obligațiuni vizitează pagina https://www.patriafonduri.ro/fonduri/patria-euroobligatiuni.

Document de prezentare Patria Invest

Cum poți deveni investitor?

Foarte simplu:

 • vii în orice unitate Patria Bank sau ne lași datele tale aici în pagină și te contactăm noi;
 • discuți cu un specialist Patria pentru a alege cele mai bune oportunități pentru economiile tale;
 • completezi documentația necesară și virezi banii aferenți investiției;
 • urmărești pe www.patriafonduri.ro performanța investiției tale.

Despre Patria Asset Management

La Patria îţi oferim produse moderne şi eficiente pentru economiile tale. Investind o parte din economiile personale în fondurile Patria vei deveni mai responsabil şi mai disciplinat cu banii tăi, valorificând potenţialul titlurilor de stat, al acţiunilor şi obligaţiunilor pentru un potenţial de câştig mai ridicat.

Specialiştii noştri administrează patru fonduri de investiţii cu niveluri de risc diferite, astfel încat să le poţi alege pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de funcţionare al fondurilor este reglementat în mod precis, iar operațiunile şi activele fiecărui fond sunt certificate de banca depozitară a acestuia.

Investiţia în fonduri se realizează prin reţeaua Patria Bank şi este un proces simplu şi rapid. Descoperă fondurile Patria şi avantajele pe care ţi le oferim în paginile urmatoare.

Pentru mai multe informații despre fondurile Patria, procedura de investiție și performanțele obținute te invităm să vizitezi site-ul www.patriafonduri.ro.

Cadru legal:

 1. Fondul Patria Global: Decizia CNVM nr. 1275/17.06.2008, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/320053. Depozitarul fondului este Raiffeisen Bank, Sucursala București, Calea Floreasca nr. 246C, București, Sector l, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM: 54/08.01.2004, Registrul ASF nr. PJR10DEPR/400009.
 2. Fondul Patria Euro Obligatiuni: Decizia ASF nr. 119/02.10.2019, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/400116. Depozitarul Fondului este Raiffeisen Bank, cu sediul în Calea Floreasca nr. 246C, sect 1, București, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM 54/08.01.2004, Registrul A.S.F. cu nr. PJR10DEPR/400009. Performanțele anterioare ale fondurilor de investiții nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare. Citiți prospectul de emisiune și informațiile-cheie destinate investitorilor, prevăzute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, înainte de a investi în acest fond, disponibile în limba română pe siteul www.www.patriafonduri.ro.

Accesează Site-ul Patria Asset Management

Solicită produsul