Credite IMM

Creează viitorul afacerii tale și nu rata nicio oportunitate de dezvoltare cu ajutorul soluțiilor de finanțare și a creditelor Patria IMM. 

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Overdraft multi valută

Facilitatea Overdraft multi valută cu utilizări cash și/sau non cash este o soluție de finanțare pe termen scurt a activității curente, incluzând emiterea de Scrisori de Garanție Bancară, Acreditive și Scrisori de confort angajante.

Mai multe detalii

Credit rapid

Compania ta are nevoie rapid de o soluție de finanțare pe termen scurt pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru? Creditul Rapid pentru IMM de la Patria Bank poate fi răspunsul de care ai nevoie. 

Mai multe detalii

Credit cheltuieli generale

Creditul pentru cheltuieli generale cu rambursări (cash) destinat IMM-urilor este o facilitate de credit pe termen mediu pentru activitatea curentă ce se acordă pentru acoperirea cheltuielilor generale sau achiziționarea de materii prime, materiale, obiecte de inventar.

Mai multe detalii

Plafon revolving

Plafonul revolving pe bază de contract este o facilitate de credit pe termen scurt și se acordă pentru a-ți susține compania să valorifice noile oportunități de afaceri rezultate din implementarea unor contracte câștigate de compania ta (achiziție stocuri sau prestări servicii), conform domeniului de activitate.

Mai multe detalii

Plafon de investiții

Plafonul de investiții Patria IMM este o facilitate de credit pe termen mediu sau lung care te ajută să ai disponibilă suma necesară pentru pentru achiziția de bunuri (vehicule, echipamente, utilaje etc.) utilizate în activitatea societății, precum și investiții imobiliare (achiziție de clădiri, construcție/renovare/modernizare clădiri, utilizate în scopul desfășurării activității proprii a companiei, achiziție teren).

Mai multe detalii

Factoring

Finanțare pe măsura afacerii tale? Alege facilitatea Factoring de la Patria Bank si finanțează-ți afacerea într-un mod personalizat, rapid și fără garanții materiale.

Mai multe detalii
Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online