Parteneri Agro

În Patria, ne dorim să asigurăm fermierilor din România acces la o finanțare potrivită afacerii lor, alături de parteneri recunoscuți pentru calitatea și seriozitatea serviciilor lor.

Consultă mai jos lista partenerilor Patria Bank.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Sucessul se obține mai ușor în echipă!

Astfel, în Patria Bank ne străduim să construim parteneriate de încredere cu producători şi furnizori de renume naţional şi internaţional, pentru inputuri şi utilaje agricole.

De ce să alegi să colaborezi cu partenerii Patria?

  • Simplitate în obținerea finanțării necesare
  • Obții finanțarea rapid, partenerii noștri vor lua legătura cu agroconsilierii Patria Bank
  • Beneficiezi de costuri avantajoase și posibilitate de rambursare în funcție de sezonalitatea afacerii tale

Consultă și ofertele partenerilor noștri atunci când te gândești să achiziționezi utilaje sau inputuri agricole.

Lista partenerilor Patria Bank

Partener Descriere

Mecanica Ceahlău

Unul dintre cei mai activi producători români de utilaje agricole în dezvoltarea, producția și distribuția de echipamente pentru industria agricolă.

Cu o echipă de 200 de profesioniști specializați pe diverse componente ale activității, Mecanica Ceahlău este o companie dinamică
și motivată să livreze calitate și performanță, astfel încât soluțiile oferite să răspundă unei agriculturi moderne și eficiente.

Portofoliul mecanica Ceahlău cuprinde în prezent o gamă de 20 de categorii de utilaje specializate, care acoperă cu succes toate lucrările agricole - de la prelucrarea solului, semănat și până la întreținerea culturilor.

În prezent parteneriatul dintre Mecanica Ceahlău și Patria Bank asigură posibilitatea finanțării de utilaje la costuri avantajoase.  

IRUM

IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. In prezent IRUM are peste 400 de angajați și este un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb.


Prin parteneriatul dintre IRUM și Patria Bank puteți accesa finanțare la costuri reduse pentru achiziția de utilaje precum: tractoare agricole, tractoare forestiere, remorci sau piese de schimb.

 

Mecomag

Mecomag este o companie brașoveană ce importă o gamă largă de mașini, echipamente și utilaje agricole, forestiere, de construcții sau pentru amenajarea spațiilor verzi. 
Prin parteneriatul dintre Mecomag și Patria Bank puteți accesa finanțare la costuri reduse a produselor comercializate de Mecomag.

International Tractors Limited (ITL)

International Tractors Limited (ITL), este unul dintre primii trei producători de tractoare din India, cu o producţie anuală de 150.000 de tractoare. ITL produce o gamă largă de tractoare şi echipamente agricole ce variază de la 20 CP la 110 CP, sub numele de marcă „Sonalika” şi „Solis”.

Cu viziunea de a deveni un actor important pe piaţa internaţională, ITL şi-a croit calea în peste 80 de ţări din întreaga lume, printre care și România.În adiţie faţă de tractoare, compania se concentrează şi asupra instruirii şi dezvoltării generale a angajaţilor, partenerilor şi clienţilor săi.

Prin parteneriatul dintre Solis România și Patria Bank puteți achiziționa utilajul de care aveți nevoie într-un timp scurt și accesibil.

Panagroteh

Panagroteh este un jucător important în comerțul și service-ul de tractoare, combine și mașini agricole.

Misiunea Panagroteh este de a aduce producătorii de maşini agricole şi a tehnologiilor propuse de aceştia cât mai aproape de fermierii români şi de nevoile lor în producţia de bunuri agricole/materii prime alimentare.

Parteneriatul dintre Panagroteh si Patria bank vă ajută să finanțați utilajele comercializate rapid și la costuri reduse astfel încât să puteți trece direct la treabă.

Naturevo

Naturevo este o companie cu capital privat, integral românesc, înființată în anul 1999. Compania distribuie la nivel național inputuri pentru producția agricolă: îngrășăminte pentru sol, semințe, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți foliari, bioregulatori etc. și asigură suportul tehnic pe tot parcursul vegetației.

Naturevo sprijină fermierii pentru a obține producții mai mari, mai curate și produse de o calitate superioară, în condițiile menținerii și îmbunătățirii ecosistemelor. Compania asigură fermierilor sprijin în desfacerea produselor agricole către piețele interne și internaționale.

Prin parteneriatul dintre Naturevo și Patria Bank poți beneficia de finanțare în condiții avantajoase pentru inputurile agricole de care ai nevoie.

Tehnofavorit

Compania Tehnofavorit – o urmaşă a fostei Staţiuni de Maşini Agricole şi Tractoare – a păstrat tradiţia începută în 1949 şi a adoptat dezvoltarea tehnologică în mecanizarea agriculturii a anilor următori.

Obiectul de activitate al Tehnofavorit este structurat pe două categorii:

1. Fabricarea de maşini fitosanitare, maşini de erbicidat, maşini pentru tratat în vii şi livezi.

2. Utilaje şi instalaţii zootehnice, depozite de cereale, uscătoare, granulatoare şi tehnică de transport.

Facilităţile de producţie moderne (maşini cu comandă numerică, maşini de debitat cu laser, echipamente de sablare şi vopsire etc.) fac ca utilajele produse de Tehnofavorit să satisfacă cele mai exigente cerinţe tehnologice din domeniul agricol şi zootehnic. Aceste caracteristici fac din Tehnofavorit un lider de piaţă în domeniul maşinilor pentru tratamente fitosanitate şi în domeniul pregătirii furajelor în zootehnie.

Prin parteneriatul dintre Tehnofavorit și Patria Bank poți beneficia de finanțare în condiții avantajoase pentru utilajele agricole necesare.

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online