Noua platformă Patria Online este disponibilă ACUM!

Acum ai acces la noua platformă Patria Online Banking - oriunde, oricând, rapid și simplu.

    

Iată cât este de simplu:

1. Descarcă aplicația  - aplicația are funcționalitatea de token inclusă, acesta fiind necesar pentru înregistrare. Cu ajutorul token-ului îți vei putea activa aplicația mobilă (versiunile minime recomandate ale sistemelor de operare cu care aplicațiile mobile sunt compatibile: Android, minim versiunea 8.0 Oreo și iOS, minim versiunea 10)

   

2. Pentru înregistrarea efectivă vei avea nevoie doar de CNP și de telefonul mobil cu numărul pe care l-ai transmis la acceptarea termenelor și condițiilor noii platforme

3. Gândește-te la un nume de utilizator și la o parolă pe care vrei să le folosești de acum încolo, în noua platformă. Atenție! Parola trebuie să aibă un grad de complexitate corespunzator și să conțină minim: 5 caractere, o cifră, o literă cu majusculă și un caracter special.

4. Pentru activarea token-ului vei seta un cod PIN care va fi utilizat pe viitor la accesarea token-lui mobil și a serviciului de Mobile Banking (pentru persoane fizice), după caz. Iată cum poți activa token-ul: Ghid instalare si utilizare Token. Pentru autentificarea în Mobile Banking vei folosi codul PIN configurat la activarea tokenului.

Mai multe detalii și tutorialele video le vei găsi aici

Ești persoană juridică, vei avea nevoie de fișierul șabloane plăți. Îl poți descărca chiar de aici: