Noua platformă Patria Online este disponibilă ACUM!

Acum ai acces la noua platformă Patria Online Banking - oriunde, oricând, rapid și simplu.

    

Iată cât este de simplu:

1. Descarcă aplicația  - aplicația are funcționalitatea de token inclusă, acesta fiind necesar pentru înregistrare. Cu ajutorul token-ului îți vei putea activa aplicația mobilă (versiunile minime recomandate ale sistemelor de operare cu care aplicațiile mobile sunt compatibile: Android, minim versiunea 8.0 Oreo și iOS, minim versiunea 10)

   

2. Pentru înregistrarea efectivă vei avea nevoie doar de CNP și de telefonul mobil cu numărul pe care l-ai transmis la acceptarea termenelor și condițiilor noii platforme

3. Gândește-te la un nume de utilizator și la o parolă pe care vrei să le folosești de acum încolo, în noua platformă. Atenție! Parola trebuie să aibă un grad de complexitate corespunzator și să conțină minim: 5 caractere, o cifră, o literă cu majusculă și un caracter special.

4. Pentru activarea token-ului vei seta un cod PIN care va fi utilizat pe viitor la accesarea token-lui mobil și a serviciului de Mobile Banking (pentru persoane fizice), după caz. Iată cum poți activa token-ul: Ghid instalare si utilizare Token. Pentru autentificarea în Mobile Banking vei folosi codul PIN configurat la activarea tokenului.

Mai multe detalii și tutorialele video le vei găsi aici

Dacă nu ai acceptat înca termenii si condițiile, grăbește-te, mai ai timp doar o săptamana, până în data de 14.09. Din 15.09 vechea platforma nu va mai fi funcțională. Iată ce trebuie să faci:

  • accesează aplicația actuală
  • exprimă-ți opțiunea de a folosi noul internet banking și lasă-ne datele solicitate (telefon & e-mail)
  • vezi toate detaliile despre migrarea la noua platformă chiar aici: detalii persoane fizice, detalii persoane juridice

După ce urmezi pașii de mai sus vei putea accesa noua Patria Online!

 

Accesează vechea aplicație (până în data de 14 septembrie 2019)

Login Patria Online