PRODUSE BANCARE ONLINE PENTRU CLIENȚI NOI, PERSOANE FIZICE

CONSTITUIE UN DEPOZIT 100% ONLINE, DE ORIUNDE EȘTI!

 • · 8,5% dobândă pe an pentru depozitele constituite prin platforma online pe 12 luni în lei și 2,75% pentru cele în euro pe 12 luni până la 31.01.2023
 • · simplu, fără niciun drum la bancă
 • · constitui depozitul exclusiv online și cu un apel video, fără drumuri la bancă
OK, SĂ ÎNCEPEM

DETALII DESPRE DEPOZITELE BANCARE LA TERMEN CONSTITUITE ONLINE PRIN PLATFORMĂ:

 • · Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să nu fii deja client existent Patria Bank.
 • · În oferta noastră vei găsi următoarele depozite bancare pentru persoane fizice: Depozitul Patria Clasic, Depozitul Patria Senior Plus.
 • · Moneda depozitului bancar la termen: LEI, EUR, USD.
 • · Termenul unui depozit bancar pentru persoane fizice: de la 1 lună până la 24 de luni.
 • · Pentru depozitele constituite în lei, vei putea beneficia de o dobândă la lei de 8,50% pe an pe 12 luni, respectiv de 2,75% pentru cele constituite în euro pe 12 de luni, până la 31.01.2023. Lista dobânzilor depozitelor constituite prin platforma online „Patria de Oriunde” poate fi consultată aici.
 • · Dobânda depozitului bancar la termen: este fixă și poate fi plătită în funcție de opțiunea clientului, la scadență sau lunar (doar dacă produsul are o maturitate de minim 3 luni și este fără capitalizare).
 • · Opțiune reînnoire depozit la termen: reînnoirea automată a depozitului (cu sau fără capitalizarea dobânzii).
 • · Opțiune retragere numerar: pentru sumele provenite din depozite la termen pentru persoane fizice cu opţiune de reînnoire, denunţate în ziua scadenţei sau provenite din depozite la termen fără opțiune de reînnoire, ajunse la scadență, nu se percepe comision pentru retragerile de sume în numerar în ziua scadenței (T) și în ziua lucrătoare următoare scadenței (T+1), în limita a 60.000 lei (sau echiv.) / client / lună.
OK, SĂ ÎNCEPEM

COSTURI LEGATE DE DEPOZITUL CONSTITUIT 100% ONLINE

COMISION ÎNCASARE NUMERAR:
0 Lei / EUR / USD
Comision Deschidere Cont Curent Curent Lei / EUR / USD
GRATUIT
Comision Retragere Numerar La Scadență Cont
(Lichidare) - pentru sume ≤ 60.000 RON/client/lună
0 Lei
Conform legii, veniturile din dobânzi sunt subiectul impozitării la sursă prin aplicarea impozitului pe venit
10%

Patria Bank S.A. este instituție de credit participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, în limita plafonului maxim comunicat de acesta (100.000 de euro). Mai multe detalii pot fi consultate aici: www.fgdb.ro

VREAU ȘI EU

Ce este important să ai la îndemână

CARTE DE IDENTITATE

Pe parcursul procesului te vom întreba informații din cartea de identitate. Va fi, de asemenea, necesar să faci o fotografie a cărții de identitate pentru a o încărca în aplicație.

WEBCAM ȘI MICROFON

Verifică să ai o conexiune stabilă la internet. Fii pregătit să intri într-un apel video cu specialiștii Patria Bank. În timpul apelului te vom ruga, de asemenea, să ne arăți cartea de identitate.

Înainte de a începe, te rugăm să citești informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru produsele/serviciile Patria Bank acordate exclusiv online și să-ți exprimi acordul.

OK, SĂ ÎNCEPEM

Întrebări și răspunsuri

Cum constitui efectiv un depozit online?

Intri în Patria de Oriunde, selectezi depozitul și produsele dorite, te auzi prin video call cu noi și ulterior noi îți trimitem un mail cu contul depozitului unde poți transfera banii. După ce ai transferat banii nu mai trebuie să faci absolut nimic, depozitul va fi constituit automat din contul tău. Descoperă chiar aici cât este de simplu de folosit platforma online Patria de Oriunde.

În cât timp trebuie să transfer banii pentru depozit în noul cont Patria Bank?

În 5 zile lucrătoare.

Ce se întâmplă la scadență?

Noi îți recomandăm să îți iei și internet banking;) și să prelungești depozitul simplu și rapid. Dacă nu ai internet banking, banii din depozit vor fi virați în contul tău curent deschis la Patria Bank.

Mai vreau încă un depozit după ce îl constitui pe acesta 100% online. Mai pot face unul?

Pentru că deja vei fi devenit clientul nostru, vei putea constitui un nou depozit doar prin aplicația de internet banking (pe care îți recomandăm să o iei de la început) ca să îți vezi depozitul inițial și să poți constitui ulterior câte mai dorești. Poți constitui ulterior depozite și în orice unitate Patria Bank.

Pot să accesez oricând platforma pentru a contracta un produs?

Da, poți accesa oricând și de oriunde platforma Patria de oriunde. Este important însă să știi că în timpul procesului va exista un pas de validare video în care vrem să ne asigurăm că ești intr-adevăr tu cel ce solicită un produs de la noi și, desigur, să-ți vedem zâmbetul.

Acest pas de validare poate avea loc doar de luni până vineri în intervalul 09:00 – 19:00. Dacă solicitarea ta vine după ora 19:00 sau în weekend, trebuie să revii să reiei procesul urmând linkul pe care ți-l vom trimite pe email în timpul intervalului de mai sus.

Cât timp durează să-mi deschid un cont online Patria și să accesez unul dintre produsele disponibile în platformă?

În maxim 20-30 de minute vei fi parcurs toți pașii necesari și ne vom bucura să-ți spunem „Bun venit în Patria Bank!”. Contul tău curent va fi activ imediat ce ai încheiat procesul de înrolare.

Cum îmi aflu IBAN-ul dacă mi-am deschis contul online?

Simplu. Îl găsești în email-ul primit de la noi în ziua în care ți-ai deschis contul online. Dacă ai rătăcit sau șters email-ul, il poti afla ușor din internet sau mobile banking Patria Online dacă ai optat pentru acest serviciu sau sunându-ne la 0800410310 (L-V, 09-19).

De ce acte am nevoie pentru a-mi deschide un cont online la Patria Bank?

Nimic mai simplu. 😊 Ai nevoie doar de cartea ta de identitate emisă în România.

Ce criterii trebuie să îndeplinesc pentru a deschide un cont online din Patria de Oriunde?

Trebuie să ții cont de câteva aspecte simple:

 • • să ai peste 18 ani
 • • un act de identitate emis în România
 • • să nu deții deja un cont la noi
 • • și să nu fii persoană expusă public

Aici poți găsi detaliate toate condițiile de care trebuie să ții cont.

Cum semnez documentele atunci când îmi deschid un cont online?

100% online printr-un proces simplu și securizat care cu siguranță îți va fi la îndemână și nu-ți va crea niciun fel de greutate.

Am primit o eroare și nu pot trece în pasul de apel video, ce fac?

Primul pas este să verifici ce eroare ai pe ecran. Aceasta îți va oferi indici valoroase pentru ce ai de făcut sau ce nu funcționează.

Din experiența noastră, se poate să nu fi accordat din browser permisiunile necesare, cum ar fi de exemplu sa oferi acces la camera sau permisiune de geolocalizare.

Oricând întâmpini o problema pe care nu știi cum să o rezolvi nu ezita să ne suni la 0800410310 (L-V, 09:19), te vom ajuta cu bucurie.

OK, SĂ ÎNCEPEM

Gata, ești hotărât să accesezi un produs prin Patria de Oriunde?

IATĂ CE E BINE SĂ ȘTII:

 • Patria de Oriunde este o platformă la îndemână și ușor de folosit chiar și de novici
 • Poți solicita deschiderea unui produs/serviciu online doar în zilele lucrătoare, între orele 9:00 - 19:00, de luni până vineri.
 • Pentru moment, acest serviciu este disponibil doar persoanelor fizice care nu sunt clienți Patria Bank.
 • Trebuie să ai minim 18 ani, o carte de identitate emisă în România, rezidență doar în România și să nu fii expus politic.
Vreau și eu

CE PRODUSE PATRIA POȚI ACCESA DIRECT ONLINE?

 • Depozit cu bonus de dobândă în lei sau euro
 • Pachet de cont curent
 • Internet banking
 • Card de debit
Vreau și eu