România Poate

România este plină de antreprenori necunoscuți care și-au crescut afacerile cu seriozitate și astfel au ajuns să fie lideri de piață sau să exporte. Sunt antreprenori care arata ca România Poate.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

România este plină de antreprenori necunoscuți care și-au crescut afacerile cu seriozitate și astfel au ajuns să fie lideri de piață sau să exporte. Sunt antreprenori care arata ca România Poate.

Iar Patria Bank împreună cu start-up.ro dorește să îi scoată în evidență, să demonstreze că se poate, indiferent dacă vorbim de afaceri din București sau din orice alt colț al țării.

Proiectul România Poate este un proiect care spune povestea afacerilor câtorva dintre clienții noștri cărora ne bucurăm să le fim alături, susținându-i în dorința de a reuși indiferent de condiții și mediu.

Urmărește proiectul România Poate pe start-up.ro și află cum au reușit aceste business-uri să crească, să se mențină și să privească cu încredere spre viitor.

Poveștile antreprenorilor Patria de succes Vezi povestea pe larg

Antreprenorul din Bistrița care exportă în toată Europa – povestea clientului nostru Nicmar-Danci

https://start-up.ro/nicmar-danci/

Povestea Division Gas - o lecție despre cum un refuz te poate duce spre succes

https://start-up.ro/romania-poate-bogdan-panaite-division-gas/

Fructele mândriei - cum a trecut de criză și a avut succes un agronom din Mureș

https://start-up.ro/fructele-mandriei-cum-a-trecut-de-criza-si-a-avut-succes-un-agronom-din-mures/

Afacerile în familie sunt cele de la care ai cel mai mult de învățat. În proiectul Romania Poate Laurențiu Ghimpețeanu ne-a demonstrat cât de ambițioși și inspirați sunt românii, continuând și dezvoltând afacerea pornită de tatăl său.

https://start-up.ro/cioplit-de-soarta-slefuit-de-antreprenoriat/

De la costum și cravată la blugi, aceasta este povestea lui Gigi Anghel, antreprenorul din Săcele care conduce afacerea Textile Blue Wash. Ne-a arătat că #RomâniaPoate, ducând industria textilă locală peste hotare. 

https://start-up.ro/textile-blue-wash-sacele-gigi-anghel-patria-bank/

De la joaca prin livezi și vii, la o afacere durabilă în agricultură. Pe scurt, aceasta este povestea partenerului nostru Ioan Enoiu, fondatorul Naturevo 

https://start-up.ro/de-la-joaca-prin-livezi-si-vii-la-o-afacere-durabila-in-agricultura/

Model nemțesc în agricultura românească sau cum a reușit Nicolae Apopi, proprietarul societății Popagra, să fie unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din industria agro din Banat? 

https://start-up.ro/romanul-indragostit-de-agricultura-si-care-investeste-mereu/

Solicită

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Patria Partener