#romania-poate
2021-08-27

#ÎmpreunăPentruAgricultură. Povestea Patria despre bancheri pe teren

Patria Bank este una dintre puținele bănci din țară cu divizie de agro dedicată, iar povestea lor și a clienților finanțați este cu adevărat excepțională 

Un proiect realizat împreună cu www.agrointel.ro

Pentru mulți a fi bancher evocă în minte o imagine cu agenții bancare, oameni la costum si cravată, poate un mediu formal și rigid. În Patria, toate aceste lucruri sund doar un mit, deoarece a fi bancher la Patria și a avea în grijă afaceri agricole înseamna în mod real ca ești mai tot timpul pe drumuri, acolo unde clientul tău are nevoie de tine, în fermă sau pe câmp, echipat corespunzător indiferent de vremuri.

Și vă mai spune un secret despre echipa Agro, dincolo de clasificări și produse, colegii noștri sunt specialiști în domeniul agro, agronomi o parte dintre ei, ceea înseamnă că înțeleg foarte bine profilul fermierilor iar colegii aprobatori sunt specializați în finanțarea agriculturii, devenind astfel mai mult decât un consilier bancar, un adevărat partener în dezvoltarea afacerii lor.

Recunoaștem cu toată sinceritatea, suntem mândri de echipa noastră Agro și le suntem recunoscători pentru eforturile pe care le fac zi de zi în a ajuta fermierii și agricultorii să-și crească frumos și sănătos afacerile.

Dacă ești curios să vezi cum arată o zi din viața unui coleg de-al nostru din echipa Agro, te invităm să-l cunoști pe Adrian Paladie:

Experiența de peste 15 ani în acordarea de credite agricultorilor, ne ajută să știm cu adevărat ce au nevoie clienții noștri și mai ales cum au nevoie se susținerea noastră. Descoperă povestea agro a domnului Chiric, partenerul și clientul nostru de mulți ani. Ne bucurăm să-i fim alături și suntem de total de acord cu dânsul: producția și productivitatea pot crește mult mai rapid când fermierii apelează la suport financiar.

Viața unui fermier nu este ușoară, mai ales când decide să o apuce pe acest drum. Planurile sunt multe, banii puțini, astfel că orice sprijin este binevenit. La fel este și povestea domnului Nicolae Bejan, agricultor din Popești, județul Bacău, care a ajuns să lucreze o suprafață mare de teren doar după ce a căutat ajutor financiar la bancă.

La Patria Bank un agricultor poate să primească finanțare de până la 100% din costul terenului și 100% pentru achiziția utilajelor (inclusiv TVA), cu grafic de rambursare personalizat.

Prin soluțiile oferit, lucrătorii agricoli au practic acces simplu și rapid, atunci când le este cu adevărat necesar, la credite pentru activitatea curentă, investiții utilaje, plafoane de terenuri agricole, scontare APIA la credite pentru proiecte Fonduri Europene.

Citește și:

Avem nevoie de tineri agricultori. Despre programul Mândru să fiu fermier

Avantajele creditului punte pentru fonduri europene

Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.