Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.

Toate articolele din „România Poate”

#romania-poate

Agribusiness cu suflet

Povestea antreprenorului care, cu bani europeni, a făcut o plantație de pomi fructiferi cu ajutorul căreia face educație agricolă
#romania-poate

Un antreprenor în Dumbrava minunată

Un tânăr fără experiență în antreprenoriat și-a dorit să ajute oamenii și comuna în care s-a născut și a crescut să se dezvolte. Sprijinit de soția sa, a înființat în 2016, în Dumbrava, județul Prahova, firma Rora Agri Trade, ce are ca principal obiect de activitate producția și recondiționarea de europaleți.
#romania-poate

Business-ul de carosări care a pus Câmpina pe harta Europei

Vlad Papuc a intrat în afacerea de familie în urmă cu mai mult de un deceniu. Și nu s-a mulțumit să preia firma de transport de persoane inițiată de părinți în anii ‘90, ci a adăugat constant noi linii de business. Acum microbuzele carosate în Câmpina au ajuns să umble pe șosele din Germania, Spania sau Israel. Iar Vlad Papuc, proprietarul firmei Aveuro International, are planuri mari pentru următoarele luni.
#romania-poate

Davino, un business românesc ”învechit” ca un vin bun

Pentru ca din strugurii săi să iasă un vin de o calitate foarte bună, o vie are nevoie de circa un sfert de secol pentru a ajunge la maturitate și să înceapă să-și dezvăluie întregul potențial de arome. Iar pe lângă timp, clima, solul, îmbutelierea sunt alți câțiva factori foarte importanți pentru crearea unui vin bun.
#romania-poate

Thermosystem, un business "întărit" de criză

Sunt persoane care odată transformate în antreprenori nu își petrec mare parte din vreme gândindu-se la cel mai nou model de mașină pe care să-l achiziționeze sau la următoarea vacanță în care să meargă. Aproape cât este ziua de lungă, gândurile lor stau doar la pasul următor pe care-l au de făcut pentru a-și dezvolta afacerea. Și, mai ales, nu se sfiesc să pună umărul și să fie chiar în prima linie, făcând ceea ce știu mai bine.