#resurse
2019-10-03

Generația Z are nevoie mai mare de contact uman

Spre deosebire de Millennials, care au adoptat tehnologia pe parcurs, Generația Z este generația care s-a nascut cu tehnologia deja prezentă în viața lor și au crescut cu ea.

De aceea, în cazul Generației Z, iSense a observat o nevoie mai mare de contact uman, autentic, nemijlocit neapărat de tehnologie.

O serie de date pe care le avem din alte cercetări ne confirmă acest lucru. De exemplu, știm că locul de muncă a devenit pentru tineri un loc unde să socializeze și să își facă prieteni, înlocuind chiar socializarea din viața personală. 80% dintre tinerii de 18-25 ani au spus că sunt sociabili la birou (vs. 71% total angajați) în timp ce mai puțini au spus că sunt sociabili și în viața de zi cu zi (67% dintre tineri vs. 71% total angajați). De asemenea, de la fostul loc de muncă, le lipsesc semnificativ mai mult colegii (34% vs. 28% total angajați), de care s-au atașat așadar mai mult.

Recomandare: Încurajați interacțiunea autentică dintre tineri și a tinerilor cu alte persoane. Ajutați-i să iasă din “bula” tehnologică și să “guste” și mai mult viața reală. Poate, este ceva ce unii dintre ei au nevoie să învețe să facă mai des.

Sursa: iSense

Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.