#niste-oraseni
2020-09-07

Te-ai gândit vreodată să lași tumultul vieții de oraș și să te muți la țară? 

Recunoaștem că noua, în Patria Bank ne-a plăcut dintotdeauna această idee. În primul rând este în misiunea noastră să susținem dezvoltarea comunităților rurale și promovarea incluziunii financiare și de aici dorința de a crește și dezvolta comunitățile rurale.

Mai mult, suntem aproape de realitatea satului românesc prin intermediul miilor de producători agricoli și micilor antreprenori din comunitățile rurale pe care i-am finanțat de-a lungul anilor.

Anul acesta, atât de atipic, ne-a mai dat o perspectivă care ne întărește dorința de a crește și dezvolta comunitățile rurale prin aflux de oameni activi, tineri, care să contribuie la renaștarea vieții la sat și să conserve și să ducă mai departe tradițiile.

Din dorința noastră de a crea noi punți de legătură între urban și rural și de a susține migrația de la oraș la sat, la satul profund, nu neaparăt cel limitrof marilor orașe, ne-am implicat în pornirea proiectului Niște Orășeni, initiațivă ale cărei baze le-am pus alături de agenția noastră de social media Pukka.

În această secțiune vei găsi articole create de specialiști din diverse arii de expertiză care sperăm să-ți fie de ajutor dacă te bate gândul să descoperi mai multe despre posibilitatea de a te reloca în comunități rurale sau să-ți cumperi o casă la țară pentru momente de refugiu și liniște.

Urmărește inițiativa Niște Orășeni și pe site-ul www.nisteoraseni.ro și în Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/nisteoraseni

Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.