Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.

Toate articolele din „CSR”

#csr

Hackathonul NASA Space Apps Challenge

Au demarat înscrierile la Hackathonul NASA Space Apps Challenge, cel mai mare hackaton la nivel global. Alătură-te competiției și folosește-ți creativitatea pentru o lume mai bună!  
#csr

5 elevi români la NASA

Câștigătorii premiului internațional Space Settlement Contest 2020 au nevoie de susținere
#csr

World Vision România strânge fonduri pentru digitalizarea şi modernizarea şcolilor

Fundaţia World Vision România a demarat, în 22 iunie, o campanie de strângere de fonduri pentru a pregăti şcolile, elevii şi profesorii din mediul rural pentru redeschiderea şcolilor în toamnă. Campania World Vision România vine la sfârşitul unui an şcolar marcat de pandemia de coronavirus, în care şcolile din mediul rural sunt complet nepregătite pentru toamnă, starea lor fiind una critică: clădiri, spații de învățare și spații sanitare neadecvate, infrastructură digitală precară, lipsă de dotări şi materiale didactice moderne. 
#csr

4 cauze de sprijinit în vremuri de criză

Despre criza generată de noul virus și suprasolicitarea sistemului medical, știm deja cu toții. Ce poate, în anumite momente nu ne gândim este impactul său asupra grupurilor deja vulnerabile deja. Bătrâni, copii și familii deja foarte sărace, persoane cu dizabilități sau fără locuință sunt doar câteva exemple, însă cu siguranță lista poate fi mai lungă.
#csr

Inițiative de ajutor în perioada COVID-19

Pe lângă faptul că ne confruntăm cu o situație nemaiîntâlnită și neprevăzută, care ne generează tuturor un soi de anxietate, zilele acestea ne-au arătat și ce capacitate de implicare și solidaritate are societatea civilă din România.
#csr

Vene Vii

Asociația „Creștem România Împreună” lansează la nivel național proiectul „Vene Vii”, în parteneriat cu Institutul Național de Hematologie Prof. Dr. C.T. Nicolau.