De 3 ani împreună, într-o bancă mai aproape de oamenii muncitori și de antreprenori

Se împlinesc 3 ani de la fuziunea prin care Patria Bank și Banca Comercială au devenit o singură bancă, mai puternică, dar la fel de flexibilă și angajată în a-și îndeplini misiunea de a fi alături de antreprenorii români și de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți românii prin facilitarea accesului la servicii bancare simple și de calitate.

De această dată, nu vom așterne prea multe rânduri despre noi. Dacă ne urmărești, sau ești deja parte din familia Patria, ca angajat sau chiar client, știi deja că ceea ne reprezintă este Implicarea și Apropierea Umană, respectul pentru cei din jur și dorința de a deveni din ce în ce mai buni.

Astfel, vrem să folosim aceste rânduri pentru a ne exprima recunoștința față de toți clienții noștri care ne-au susținut și ne susțin în continuare, față de toți colegii și partenerii noștri care, zi de zi, contribuie la îndeplinirea misiunii Patria:

  • mulțumim tuturor antreprenorilor care au ales să își dezvolte afacerea cu noi: micilor afaceri care au ales creditele EaSI fără garanții pentru a crește mai mari, antreprenorilor cu afaceri mai mari care au accesat soluțiile de creditare și pachetele IMM, fermierilor și agricultorilor care își cresc recolta cu susținere de la Patria Bank și multă muncă investită de fiecare dintre ei;
  • mulțumim tuturor clienților persoane fizice, oameni muncitori, care indiferent de situație, își fac datoria cu responsabilitate și ale căror visuri ne bucurăm să avem posibilitatea să le susținem prin produsele noastre. Sunt mii de clienți care în ultimii ani au ales să se mute la casa lor cu un credit ipotecar Patria Acasă sau să își ducă la bun sfârșit un plan sau să rezolve ceva stringent;
  • mulțumim partenerilor noștri, fie ei instituționali sau privați. Împreună reușim să le fim alături clienților și să dezvoltăm proiecte noi, utile și pragmatice. Le mulțumim și partenerilor ONG care, prin dedicarea și efortul lor, ne ajută să transformăm societatea românească în bine.

Și pentru trăim vremuri inedite, am căutat un mod relevant de a sărbători și concretiza acest sentiment de gratitudine.

Astfel, vom sărbători acești 3 ani:

  • punând umărul și ajutând comunitatea în lupta cu acest virus nou care ne modifică prezentul și modelează viitorul printr-o nouă donație realizată către asociația Dăruiește Viața pentru a sprijini spitalele cu echipamente și materiale atât de necesare zilele acestea. Mulțumim, Dăruiește Viața!
  • susținând clienții în a nu-și abandona planurile de a-și achiziționa o locuință, mai ales acum când ACASĂ este universul în care ne manifestăm. Și nu-i susținem doar printr-o ofertă competitivă la creditul ipotecar Patria Acasă ci și printr-un cadou garantat pe care-l facem din dorința ca noua lor casă să beneficieze de un spațiu amenajat eficient. În curând vom reveni cu mai multe detalii pe acest subiect :)

Vă mulțumim așadar că ne sunteți alături și La Mulți ani tuturor!

#ÎmpreunăAvemGrijădeViitor

Newsletter Patria

Înscrie-te pentru a primi, periodic, informări legate de articolele și produsele noastre.