5 motive pentru care să cumperi produse românești poate fi cea mai bună decizie

De Dragobete, nu doar iubești românește ci și poți cumpăra produse locale care susțin economia românească și pe micii antreprenori români.

Urmează o perioadă plină de cadouri și bucurii făcute celor dragi. Cum ar fi ca anul acesta să dăruiești produse faine, cu suflet și poveste, fabricate în România?

Poți găsi o gramadă de idei la un simplu click distanță pe www.malltaranesc.ro, un proiect care susține producătorii de la sate. Iar dacă în oferta de pe Mall Țărănesc nu se regăsește ceea ce dorești, cu siguranță o simplă căutare în google sau facebook îți vor oferi foarte multe variante din care poți alege.

De ce este important să cumpărăm produse românești?

Iată 5 motive pentru care merită să le dai o șansă să intre în lista ta de cumpărături și cadouri pentru perioada care urmează:

  1. Vei fi surprins de orginalitatea, calitatea, creativitatea produselor românești, iar prețul este cel mai adesea unul competitiv.
  2. Contribui în mod direct la menținerea și crearea de locuri de muncă, și mergând mai departe, la creșterea contribuțiilor la buget, deci a educației, culturii și sănătății din România. Sau altfel spus, susții transformarea României în locul acela de care ești mândru și din care românii nu vor mai dori să plece.
  3. Susții mărcile românești dar și brandurile internaționale care aleg să investească în producția din țara noastră.
  4. Faci din România un loc atractiv pentru potențialii investitori și redai încrederea în potențialul țării.
  5. Contribui la creșterea exporturilor. Fabricat în Romania poate deveni un ambasador la fel de bun ca și sportul , cultura sau medicina.

Dacă planul tău este să faci o bucurie mai mare, care necesită un buget mai generos, cum ar fi de exemplu achiziția unei mașini, te putem ajuta cu un credit de nevoi personale avantajos cu sumă mare de până la 80.000 lei, la ofertă de Dragobete.

Vezi oferta de Dragobete pentru Creditul Patria Plus