Noua Patria Online pentru persoane fizice

Patria Online Banking, noua platformă de internet banking: mai prietenoasă și mai ușor de folosit, inclusiv pentru Mobile!

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Noua Patria Online Internet & Mobile Banking va fi disponibilă în curând!

Începând cu 15 septembrie 2019 lansăm noua platformă de internet banking. Este mai prietenoasă și mai ușor de folosit și include aplicație pentru Mobile. Noua platformă respectă reglementările europene în vigoare în materie de siguranța comunicării.

Cum treci la noua platformă?

Trecerea la noua platformă se face în 3 pași simpli:

Pasul 1: Semnarea noului contract și acceptarea noilor termeni și condiții

Îți punem la dispoziție două modalități prin care poți accepta noile condiții:

 • Fie ne faci o vizită în sucursală oricând în perioada 15.07 și până cel târziu 14.09
 • Sau intri în platforma de internet banking actuală în perioada 01.08 și până cel târziu 14.09 și accepți la distanță noile condiții de utilizare și contractul aferent, urmând pașii prin care te poartă aplicația, respectiv:
  • Vei citi noile termene și condiții
  • Vei completa numărul de telefon și adresa de e-mail de contact
  • Vei accepta la distanță noul contract

IMPORTANT! Te rugăm să faci o prioritate din a semna contractul cât mai repede, pentru a te asigura că până cel târziu în data de 14.09.2019 ești înrolat în noua aplicație. Vechea aplicație se va întrerupe, fără să mai fie disponibilă începând cu data de 15.09.2019 și nu ne dorim să fii în imposibilitatea de a-ți accesa conturile prin internet banking.

Pasul 2: Înrolarea în platformă

În perioada dintre semnarea noului contract și data de 14.09 se vor întâmpla următoarele:

 • îți vom transmite prin e-mail și SMS data de la care poți face înrolarea în Patria Online Internet Banking
 • ce presupune înrolarea în noul Patria Online Internet Banking? Este foarte simplu – vezi video și ghiduri de utilizare Patria Online Internet & Mobile Banking
 • pentru înrolare vei avea nevoie de token-ul fizic sau mobil
 • token-ul mobil este integrat în aplicația de Patria Mobile Banking disponibilă în Google Play și Android; detalii găsesți în ghidul de utilizare token disponbil aici.

Pasul 3: Start utilizare noua platformă

Cel târziu până în data de 14.08 te vom anunța când poți incepe efectiv să folosești noul internet banking. Suntem optimiști că îți va fi foarte ușor să folosești noile servicii.

Ți-am pregătit aici ghidurile de utilizare și în curând vor fi disponibile și tutorialele video pentru a fi și mai simplu pentru tine: