Carduri 3D secure

Cu 3D Secure eşti protejat împotriva fraudelor atunci când faci tranzacţii pe Internet sau în magazine virtuale din ţară sau din străinătate (e-commerce).

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Ce este 3D Secure?

3D Secure este cel mai înalt standard internaţional de Securitate pentru tranzacțiile pe internet.
Tehnologia 3D Secure este dezvoltată atât de VISA (Verified by VISA), cât şi de MasterCard (MasterCard Secure Code) şi presupune primirea unui cod unic prin SMS pentru tranzacţiile efectuate pe internet. În cazul în care cardul tău este furat sau pierdut, acesta nu va putea fi folosit de alte persoane pentru a efectua tranzacţii pe internet şi în magazine virtuale. 

Aceste servicii sunt GRATUITE pentru orice tip de card ai alege.

Activarea 3D Secure

Activarea serviciului 3D Secure se poate efectua prin apelarea numerelor de telefon tipărite pe spatele cardului.
Atât pentru cardurile Visa cât și pentru cele MasterCard, tranzacțiile  e-commerce în 3D Secure se realizează prin introducerea în ecranul de plată a codul unic de validare a tranzacției, primit pe numărul de telefon mobil.
În cazul în care nu primiți SMS-ul, vă rugăm să vă actualizați numărul de telefon mobil la oricare dintre unitățile băncii.

Pentru a face tranzacţii în mediul 3D Secure este necesar ca şi comerciantul pe website-ul căruia faci tranzacţii, să fie înrolat în sistem. Astfel, vei vedea pe website-ul acestuia următoarele sigle:

  • pentru carduri VISA: Verified by VisaVerified by Visa
  • pentru carduri MasterCard: MasterCard Secure Code MasterCard Secure Code

Poţi realiza tranzacţii online de pe orice calculator, autentificarea 3D Secure realizându-se în aceleaşi condiţii de securitate.

Patria Blog Patria Partener Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Patria de Oriunde