Anunț vânzare flotă mașini 2019

Patria Bank SA vinde 84 de autoturisme ce se află în proprietate, punând la dispoziție la cerere o listă cu descrierea fiecăruia.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Patria Bank SA vinde 84 de autoturisme ce se află în proprietate, punând la dispozitie la cerere o listă cu descrierea fiecăruia.

Dintre cele 84 de bucăți, 72 de mașini se regăsesc în București și sunt parcate în aceeași locație, în zona Pipera, putând fi vizionate zilnic în intervalul 09.30-17.00, în urma unei programări.

Se pot oferta toate masinile la pachet (București + țară) sau în pachete separate(fie București, fie țară) prin trimiterea cotației de preț la această adresă de email (vanzariauto@patriabank.ro). De avut în vedere că nu suntem interesați să le vindem pe bucăți.

Ne așteptăm să primim mai multe propuneri de cumpărare astfel că va fi luată în considerare cea mai mare ofertă primită, urmând ca achizitorul să fie aprobat de către conducerea băncii. Ulterior, ca formalitate de vânzare, vom emite facturi fiscale cu termen de plată de 15 zile lucrătoare, urmând ca după achitarea acestora să scoatem din evidențele fiscale fiecare mașină din proprietate.

! Banca nu își asumă responsabilitatea înlocuirii sau reparării autoturismelor licitate, plătite sau preluate și nu va accepta returnarea acestora, ridicarea mașinilor căzând în sarcina cumpăratorului, acesta urmând să preia mașinile pe propria cheltuială.

Dacă aveți neclarități vă rugăm să adresați întrebări.

Termenul de vizionare și depunere ofertă: 15- 26.07.2019

Persoana de contact : 0720.110.633 (Bogdan Cuibuș)