Actualizarea datelor de identificare

PATRIA BANK SA desfășoară în prezent o campanie de actualizare și completare a informațiilor și documentelor referitoare la identificarea clienților săi, în conformitate cu Regulamentul BNR nr.9/2008 privind cunoașterea clientelei și H.G. nr.594/2008 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr.656/2002. 

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Stimate Client,

Îți aducem la cunoștință faptul că PATRIA BANK SA desfășoară în prezent o campanie de actualizare și completare a informațiilor și documentelor referitoare la identificarea clienților săi, în conformitate cu Regulamentul BNR nr.9/2008 privind cunoașterea clientelei și H.G. nr.594/2008 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr.656/2002. Precizăm că acest demers este o obligație legală ce revine tuturor băncilor în aplicarea actelor normative menționate.

În acest sens, te invităm la unitățile Patria Bank S.A. la care ai deschise conturile, în vederea actualizării documentelor, datelor și informațiilor de identificare. Îți mulțumim pentru înțelegere, asigurându-te de întregul nostru suport în continuarea unei relații de bună colaborare.

Îți mulțumim,

Echipa Patria

Patria Blog Patria Partener Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Patria de Oriunde