Credite IMM pentru activitatea curentă

Fructifică oportunitățile de afaceri pe care le întâlnește compania ta. Indiferent că ai nevoie să achiziționezi mărfuri sau materii prime sau să achiți diferite obligații (taxe, impozite, salarii sau alte cheltuieli neprevăzute) suntem alături de compania ta prin consultanță specializată și soluții de finanțare sau de creditare a activității curente de zi cu zi pentru toate tipurile de IMM.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Overdraft multi valută

Facilitatea Overdraft multi valută cu utilizări cash și/sau non cash este o soluție de finanțare pe termen scurt a activității curente, incluzând emiterea de Scrisori de Garanție Bancară, Acreditive și Scrisori de confort angajante.

Mai multe detalii

Credit rapid

Compania ta are nevoie rapid de o soluție de finanțare pe termen scurt pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru? Creditul Rapid pentru IMM de la Patria Bank poate fi răspunsul de care ai nevoie. 

Mai multe detalii

Credit cheltuieli generale

Creditul pentru cheltuieli generale cu rambursări (cash) destinat IMM-urilor este o facilitate de credit pe termen mediu pentru activitatea curentă ce se acordă pentru acoperirea cheltuielilor generale sau achiziționarea de materii prime, materiale, obiecte de inventar.

Mai multe detalii

Plafon revolving

Plafonul revolving pe bază de contract este o facilitate de credit pe termen scurt și se acordă pentru a-ți susține compania să valorifice noile oportunități de afaceri rezultate din implementarea unor contracte câștigate de compania ta (achiziție stocuri sau prestări servicii), conform domeniului de activitate.

Mai multe detalii

Factoring

Finanțare pe măsura afacerii tale? Alege facilitatea Factoring de la Patria Bank si finanțează-ți afacerea într-un mod personalizat, rapid și fără garanții materiale.

Mai multe detalii
Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online