Noua Patria Online pentru persoane juridice

Patria Online Banking, noua platformă de internet banking este disponibilă ACUM! E mai prietenoasă și mai ușor de folosit.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Noua Patria Online Internet Banking este disponibilă ACUM!

Noua platformă de internet banking Patria Online este disponibilă acum. Este mai prietenoasă și mai ușor de folosit. Noua platformă respectă reglementările europene în vigoare în materie de siguranța comunicării.

Cum te înregistrezi în noua platformă?

Inainte de a intra în noua platforma, te rugăm să citești cu atenție cele de mai jos și înregistrarea contului de utilizator va decurge foarte ușor:

 1. Citeste in Ghidul Patria Online despre cum poti face înregistrarea:
  1. Ai acces la ghid chiar aici: Ghid Patria On-line  
  2. Am pregatit si un tutorial video, pentru simplitate: Tutorial înregistrare în noua aplicație Patria Online  
  3. Este foarte important să le parcurgi înainte și să revii la ele dacă întâmpini dificultăți la înregistrare. Dacă totuși simți nevoia să vorbești cu cineva, colegii de la Relații Clienți iti stau la dispoziție, la numărul de telefon 0800 410 310, apelabil gratuit din rețelele natțonale, program L-V, 9:00 – 19:00
 2. Înainte să te înregistrezi, iată câteva informații importante de avut în vedere:

a. Descarcă aplicația Patria Online Banking din App Store și/sau Google Play pe telefonul tău mobil – aplicația are funcționalitatea de token inclusă, acesta fiind necesar pentru înregistrare. Cu ajutorul token-ului îți vei putea activa aplicația mobilă:

   

b. Pentru inregistrarea efectiva vei avea nevoie doar de CNP și de telefonul mobil cu numărul pe care l-ai transmis la acceptarea termenilor și condițiilor noii platforme.

c. Gândește-te la un nume de utilizator și la o parolă pe care vrei să le folosești de acum încolo, în noua platformă. Atenție!Parola trebuie să aibă un grad de complexitate corespunzător și trebuie să conțină minim 5 caractere, minim o cifră, minim o literă cu majusculă și minim un caracter special. Poți introduce maximum trei caractere consecutive. Daca dorești, poți configura acelați nume de utilizator sau parolă ca în vechea platformă de Internet Banking.

d. Pentru activarea token-ului va fi necesar să iți setezi un cod PIN care va fi utilizat pe viitor la accesarea token-lui mobil sau a serviciului de Mobile Banking, după caz. Iîi punem la dispoziție ghidul următor care conține instrucțiunile detaliate pentru activarea tokenului: Ghid instalare si utilizare Token. Pentru autentificarea în Mobile Banking vei folosi codul PIN configurat la activarea tokenului.

Cu toate aceste informații la îndemână, poți începe înregistrarea chiar acum în Noua Patria Online: 

Ai la dispoziție detaii despre utilizare în ghidurile in format electronic, precum și un Q&A despre noua platformă:

Am pregătit și tutoriale video care te vor ghida in utilizarea noii platforme:

Te invităm să nu eziți să ne trimiți feedback despre noua platformă ori de căte ori vei întâmpina dificultăți sau ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns. Ca în orice început și schimbare, pot apărea întrebări sau mici disfuncționalități, pe care le vom soluționa împreună.

IMPORTANT!  Dacă nu ai trecut înca la noua platformă este foarte important să te grăbești. Din data de 15 septembrie vechea aplicație nu va mai fi funcțională.

Cum treceți la noua platformă?

Trecerea la noua platformă se face în 3 pași simpli:

Pasul 1: Încheierea noului contract

Vă așteptăm în orice unitate Patria Bank pentru a încheia noul contract pentru Internet Banking.

IMPORTANT! Vă rugăm să faceți o prioritate din a încheia contractul cât mai repede, pentru a vă asigura că până cel târziu în data de 13.09.2019 sunteți înrolat în noile servicii. Accesul la vechea platformă se va întrerupe, fără ca aceasta să mai fie disponibilă începând cu data de 14.09.2019 și nu ne dorim să fiți în imposibilitatea de a vă accesa conturile prin internet banking.

Pasul 2: Înregistrarea în platformă

În perioada dintre încheiarea noului contract și data de 14.09.2019 se vor întampla următoarele:

 • vă vom transmite prin SMS si/sau e-mail data de la care puteți face înrolarea în Patria Online Internet Banking.
 • ce presupune înrolarea în noua platformă? Este foarte simplu – vedeți video și ghiduri de utilizare Patria Online Internet Banking.
 • pentru înrolare veți avea nevoie de token-ul fizic sau mobil (vă încurajăm să-l folosiți pe acesta direct de pe smartphone-ul dumneavoastră, este mult mai simplu)
 • token-ul mobil este integrat în aplicația de Patria Mobile Banking disponibilă în Google Play și Android.

Pasul 3: Start utilizare noua platformă

Vă vom transmite prin SMS și/sau e-mail data de la care puteți începe efectiv să folositi noul internet banking. Suntem optimiști că vă va fi foarte ușor să folosiți noul serviciu de internet banking.

 

Ți-am pregătit aici câteva întrebări și răspunsuri și în curând vor fi disponibile ghidurile de utilizare și tutorialele video pentru a fi și mai simplu pentru tine: