Iași Business Days

Patria Bank susține mediul de afaceri și antreprenorii români în cadrul evenimentului Iași Business Days.

5-6 aprilie 2017 | Congress Hall | Palas Iași

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Evenimentele Business Days sunt create cu scopul de a ajuta mediul de afaceri regional să găsească răspunsuri la provocări, soluții la probleme și oportunități de dezvoltare personală, profesională și ale afacerilor.

 

Patria Bank susține evenimentele Business Days deoarece sunt recunoscute pentru faptul că, pe durata lor, creează diverse contexte care încurajează interacțiunea dintre participanți, speakeri și parteneri, generând numeroase oportunități reale de business.
 
Ajunși la ediția 26, evenimentele Business Days vor demara cu o primă reprezentanție în Iași, în perioada 5-6 aprilie, la Congress Hall, în cadrul complexului Palas Mall. Evenimentul promite două zile de business și networking de calitate ce vor oferi mediului antreprenorial din regiunea de Nord-Est inspirație, informații valoroase și multiple oportunități de dezvoltare personală, profesională sau ale afacerii.

La această ediție sunt așteptați peste 600 de participanți ce vor fi antrenați la discuții și dezbateri de cei mai apreciați speakeri, antreprenori și experți ai momentului  în cadrul sesiunilor plenare, masterclass-urilor și workshop-urilor dedicate și adaptate pe specificul nevoilor și provocărilor cu care se confruntă antreprenorii și managerii ieșeni!

Dacă ești curios să afli mai multe detalii legate de eveniment accesează pagina: http://bit.ly/2mEvZcw