Banca Comerciala Carpatica are echipa de conducere completa

24.10.2013

Banca Comerciala Carpatica are, incepand de azi, echipa de conducere completa, Elena Bădeanu si Cosmin Bucur primind aprobarea Bancii Nationale a Romaniei.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Banca Comerciala Carpatica are echipa de conducere completa

Banca Comerciala Carpatica are, incepand de azi, echipa de conducere completa, Elena Bădeanu si Cosmin Bucur primind aprobarea Bancii Nationale a Romaniei.

Alaturi de Johan Gabriels – CEO, Ion Dobrica – CFO si Gheorghe Cismaru – COO, Elena Bădeanu va ocupa functia de CPO – Chief People Officer iar Cosmin Bucur pe cea de CCO – Chief Commercial Officer, fiind si membri ai Directoratului.

Elena Bădeanu are o experienta bogata de peste 17 ani in domeniul financiar bancar, dintre care ultimii 10 ani in domeniul resurselor umane. Cu rezultate demonstrate in implementarea strategiei de business si cu expertiza in construirea si mentinerea unei culturi organizationale care sa sustina realizarea obiectivelor strategice in conditii de maxima performanta, Elena Bădeanu va coordona Divizia Identitate Corporatista si Resurse Umane. „Oamenii sunt cei care fac orice organizatie sa existe. Fie ca vorbim despre reputatie, procese sau succese, vorbim despre oamenii acelei organizatii. Ma bucur ca in ultimele luni am intalnit aici oameni talentati si sunt sigura ca impreuna putem scrie povestea de succes a bancii noastre” declara Elena Bădeanu, Chief People Officer Banca Comerciala Carpatica.

Cosmin Bucur are o vasta experienta in domeniul bancar, ocupand pe parcursul a 15 ani pozitii de conducere, ultima functie detinuta fiind cea de Country Head of Global Markets, MD (RBS Bank Romania SA). Cosmin Bucur va prelua responsabilitatea de a dezvolta business-ul bancii, avand in subordine intreaga Divizie Comerciala, inclusiv reteaua de unitati. „Este o oportunitate extraordinara pentru mine sa ma alatur echipei Bancii Comerciale Carpatica si sper ca experienta si angajamentul meu pentru succesul organizatiei vor asigura bazele unei echipe profesioniste si competitive, mandra de organizatia noastra si apreciata de catre clienti”. declara Cosmin Bucur, Chief Commercial Officer, Banca Comerciala Carpatica.

In luna martie a.c., conducerea executiva a bancii a fost preluata de Johan Gabriels, noul CEO avand misiunea de a consolida rezultatele pozitive inregistrate si de a repozitiona institutia in actualul context economic prin eficientizare si cresterea apetitului pentru finantarea mediului de afaceri romanesc.