Vacanță în România!

Luăm la pas frumusețile și comorile turistice ale Românie și vă propunem să redescoperim România.

”Nimic pare că nu mai este cum a fost” nu este doar o simplă sintagmă, ci o nouă realitate. 

După mai multe săptămâni de lockdown și carantină, impuse pentru a preveni răspândirea pandemiei coronavirus, Europa relaxează treptat măsurile de carantină încercând să revină la o nouă normalitate. Cu toate acestea, aproape jumătate din români* declară că anul acesta își vor petrece concediul acasă, în România.

Astfel, anunțăm lansarea campaniei #VacanțăÎnRomânia ce se va desfășura în principal pe pagina de Facebook Patria Bank unde, timp de 8 săptămâni, vom alege câte o regiune istorică a patriei noastre și vom căuta împreună, #OameniiPatria și prietenii noștri de pe Facebook, destinații locale de ne-ratat, recomandări de locuri de văzut, lucruri de făcut sau care ne învață câte puțin despre istoria noastră.

Este un proiect cu suflet ce se va construi cu fiecare postare și recomandare venită din suflet pentru comunitate. 

Rămânem aproape și susținem și antreprenorii locali, oferind de-a lungul campaniei și recomandări de businessuri locale pe care este musai să le tesați dacă pașii vă vor purta în regiunea lor. 

În plus, pregătim și câteva surprize pentru cei ce aleg să ne urmărească și să se implice în campanie #VacanțăÎnRomânia.

Așadar, urmăriți pagina noastră de Facebook și secțiunea dedicată acestui proiect de pe Patria Blog și inspirați-vă pentru destinațiile și călătoriile pe care le veți face anul acesta.