Credit punte pentru fonduri europene

Continuă-ți planurile de implementare ale proiectului în ritmul programat cu ajutorul Creditului Punte pentru Fonduri Europene. Acest credit pentru un proiect de afaceri cu fonduri europene se acordă pe termen mediu, pentru asigurarea necesarului de finanțare până la momentul încasării sumelor nerambursabile de la autorități.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Avantaje

  • Până la 100% finanțare din valoare fondurilor
  • Expertiză și consultanță

Detalii

Creditul punte pentru Fonduri Europene este o facilitate de creditare pe termen mediu și se acordă pentru asigurarea necesarului de finanțare până la momentul încasării sumelor nerambursabile de la autorități.

Valoarea facilității este de până la 100% din valoarea ajutorului nerambursabil, puntând să fie optimizată până la maximul sumei de încasat la un moment dat de la Autorități.

Ce trebuie să știi?

Este o facilitate de tip revolving: orice sumă rambursată reprezentând încasare ajutor nerambursabil, poate fi reutilizată în perioada de valabilitate a facilității, prin efectuarea unei noi trageri.

Durata de creditare: maxim 24 de luni, corelată cu perioada de execuție a proiectului și de decontare a fondurilor nerambursabile.

Cum se face rambursarea creditului: la scadența fiecărei trageri, respectiv la încasarea ajutorului nerambursabil de la Autorități.

Solicită

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii