Credit punte pentru fonduri europene - finantare agricultură

Mai durează până când vei primi finanțarea nerambursabilă pentru afacerea ta în agricultură? Patria Bank are soluția de care ai nevoie: creditul punte pentru finantarea afacerilor agricole cu fonduri europene.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Avantajele Creditului Punte pentru agricultură

Fie că vrei să achiziționezi un teren agricol, să dezvolți o fermă de animale sau de păsări, ori să te axezi pe anumite tipuri de culturi agricole, noi te ajutăm să îți pui planurile in aplicare.

  • Până la 100% finanțare din valoare fondurilor
  • Expertiză și consultanță

Ce trebuie să știi?

Creditul Punte este o facilitate de tip revolving: orice sumă rambursată reprezentând încasare ajutor nerambursabil, poate fi reutilizată în perioada de valabilitate a facilității, prin efectuarea unei noi trageri.

Detalii

Creditul Punte pentru Fonduri Europene este acordat pentru afacerile în domeniul agricol, pe termen mediu. Acest credit asigură finanțarea afacerii până la momentul încasării banilor nerambursabili.

Valoarea creditului acordat este de până la 100% din valoarea finanțării nerambursabile și poate crește până la maximul sumei ce va fi primită la un moment dat de la autorități.

Durata de creditare: maxim 24 de luni, corelată cu perioada de execuție a proiectului și de decontare a fondurilor nerambursabile.

Cum se face rambursarea creditului: la scadența fiecărei trageri, respectiv la încasarea ajutorului nerambursabil de la Autorități.