Credit pentru Achiziție de Terenuri Agricole

Ai găsit un teren agricol care crezi că te poate ajută să-ți dezvolți ferma? Prin Creditul pentru Achiziție Teren Agricol poți obține până la 100% finanțare din costul terenului. 

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Tu ai viziunea afacerii tale agro, noi te sprijinim cu finanțarea potrivită!

Fie că ai nevoie să extinzi ferma cu o nouă suprafață sau să achiziționezi un teren nou într-o altă zonă, îți putem oferi un credit pentru 100% din valoarea noului teren prin Creditul de Achiziție Teren Agricol Patria Bank.   

Avantajele Creditului de Achiziție Teren Agricol

  • Finanțare de până la 100% din costul terenului
  • Până la 15 ani perioadă de rambursare a creditului pentru terenuri agricole
  • Până la 1 an perioadă de tragere

 

Detalii credit pentru achiziție teren agricol

După cum îi spune și numele, creditul pentru achiziție terenuri agricole este destinat fermierilor ce doresc să achiziționeze teren agricol.

Valoarea creditului poate atinge 100% din valoarea investiției, în cazul prezentării de garanții suplimentare față de cele achiziționate, cu valoare și formă acceptate de bancă iar durata maximă de rambursare este de până la 15 ani.

După aprobarea creditului, îți punem banii la dispoziție timp de 1 an de zile, perioadă în care îi poți folosi toți odată sau în tranșe, atunci când găsești terenul potrivit.

Pentru noi timpul tău este extrem de important, astfel consilierii Agro vor veni la tine în fermă pentru a te consilia în mod gratuit și a ridica documentația necesară aprobării creditului.

Ce trebuie să știi?

  • Creditul pentru achiziție terenuri agricole este un produs destinat producătorilor agricoli: persoane juridice, societăți agricole, persoane fizice autorizate, asociații familiale, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, producători agricoli
  • Terenul achiziționat poate deveni garanție pentru credit sau poți alege să aduci alte garanții imobiliare

Cum poți acoperi ratele creditului:

  • Poți alege plata prin rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate

Cât te costă?

Costurile asociate creditului de achiziție teren agricol sunt stabilite în avantajul fermei tale, oferta urmând a-ți fi prezentată considerând specificul afacerii tale.

Acte necesare:

  • Documente înființare firmă
  • Situații financiare / declarații privind veniturile realizate în ultimii 2 ani încheiați, registrul de încasări și plăți 
  • Documente deoveditoare ale proprietății pentru garanții 

Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online