Credit agricol pentru activitatea curentă

Patria Bank te ajută să-ți dezvolți afacerea, cu linii de credite agricole rapide și ușor de accesat. Fie că ai nevoie de un credit agricol pentru achiziția unui teren, pentru achiziția de combine și tractoare sau semințe ori dezvoltarea fermei, soluțiile bancare Patria sunt adaptate nevoilor tale.

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Linie de credit

Ai nevoie de bani pentru achiziția de semințe, pesticide, îngrășăminte, motorină sau pentru alte nevoi curente ale fermei tale? Alege linia de credit Patria Agro și îți creezi o rezervă de bani la îndemână pentru cheltuielile zilnice prevăzute sau neprevăzute.

Mai multe detalii

Credit Apia

Ferma ta are ritmul ei, cu nevoi ce trebuie acoperite imediat, nu mai târziu! Finanțează simplu și rapid chiar și până la 160% din adeverința APIA și susține-i activitatea prin creditul APIA sau APIA SAPS PLUS. 

Mai multe detalii

Credit pentru investiții

Vrei să îți extinzi ferma și să cumperi noi utilaje? Îți dăm o mână de ajutor prin „Creditul pentru Investiții Agro”, cu finanțare de până la 100% din achiziția de utilaje (inclusiv a TVA-ului)!

Mai multe detalii

Credit Invest EU

Creditul Invest EU reprezintă o facilitate de creditare pentru investiții FĂRĂ GARANȚII REALE și cu costuri reduse față de un credit standard.

Patria Bank este prima bancă din România care oferă creditul Invest EU pentru microîntreprinderi, prin intermediul Programului pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Socială (Employment and Social Innovation - EaSI) finanțat de Uniunea Europeană.

Mai multe detalii

Achiziție terenuri agricole

Ai găsit un teren agricol care crezi că te poate ajută să-ți dezvolți ferma? Prin Creditul pentru Achiziție Teren Agricol poți obține până la 100% finanțare din costul terenului. 

Mai multe detalii

Credit Gold Agro

Creditul pentru dezvoltarea afacerii Gold Agro este un credit fără garanții reale, menit să simplifice viața oricărui fermier ce are nevoie de o mână de ajutor pentru a fructifica oportunitățile de dezvoltare.

Mai multe detalii

Capital de lucru si mixt

Ești în căutarea unui credit care să-ți permită deopotrivă finanțarea activității curente dar și mici investiții în fermă precum echipamente, utilaje sau vehicule? Atunci, creditul agricol pentru capital de lucru si mixt destinat afacerilor agro este soluția de finanțare cea mai potrivită pentru ferma ta.

Mai multe detalii
Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online