Creditul Microfinance Invest EU

Mai multe detalii
Credit Invest EU

Suntem prima bancă din România care oferă creditul Invest EU pentru afaceri mici, indiferent de obiectul de activitate (producție, servicii, turism și alimentație, agro etc.).

Linie de credit

Ai nevoie de bani pentru achiziția de semințe, pesticide, îngrășăminte, motorină sau pentru alte nevoi curente ale fermei tale? Alege linia de credit Patria Agro și îți creezi o rezervă de bani la îndemână pentru cheltuielile zilnice prevăzute sau neprevăzute.

Credit Apia

Ferma ta are ritmul ei, cu nevoi ce trebuie acoperite imediat, nu mai târziu! Finanțează simplu și rapid chiar și până la 160% din adeverința APIA și susține-i activitatea prin creditul APIA sau APIA BISS. 

Credit pentru investiții

Vrei să îți extinzi ferma și să cumperi noi utilaje? Îți dăm o mână de ajutor prin „Creditul pentru Investiții Agro”, cu finanțare de până la 100% din achiziția de utilaje (inclusiv a TVA-ului)!

Credit agricol pentru activitatea curentă Credit agricol pentru activitatea curentă

Patria Bank te ajută să-ți dezvolți afacerea, cu linii de credite agricole rapide și ușor de accesat. Fie că ai nevoie de un credit agricol pentru achiziția unui teren, pentru achiziția de combine și tractoare sau semințe ori dezvoltarea fermei, soluțiile bancare Patria sunt adaptate nevoilor tale.

Achiziție terenuri agricole

Ai găsit un teren agricol care crezi că te poate ajută să-ți dezvolți ferma? Prin Creditul pentru Achiziție Teren Agricol poți obține până la 100% finanțare din costul terenului. 

Credit Gold Agro

Creditul pentru dezvoltarea afacerii Gold Agro este un credit fără garanții reale ce ajută fermierii să fructifice oportunitățile de dezvoltare.

Capital de lucru si mixt

Creditul agricol pentru capital de lucru si mixt destinat afacerilor agro este soluția de finanțare cea mai potrivită pentru finanțarea activității curente și pentru mici investiții în echipamente, utilaje sau vehicule.

Utile

Blog

Blogul Patria Bank